Vad är det för skillnad på dag och dag?

Mat-Inger gjorde ingen hemlighet i dag av att det är fredag, vilket jag ju inte kan säga emot. Sen påstod hon att jag inte förstår att det är fredag, vilket jag i min tur inte förstår.. I går var det torsdag, i morgon är det lördag, alltså är det fredag i dag. Ja, så är det! Vad det är med det jag borde förstå, mer än att det är just fredag, det begriper jag inte. Inte heller bordet där flickor ur 7B satt och tog del av vår högljudda diskussion begrep riktigt...
 
Men det är nåt speciellt med dagar. Vissa dagar är liksom legitima att tycka är så speciella att all vanlig verksamhet måste upphöra då. På fredagar kan man inte träna säger endel (Varför det?).. På Valborg kan man ju inte ha match, säger andra. Vi har det dock! 30/4 på WHA spelas Åland United-Ilves och alla som har minsta intresse av att Åland United klarar sig i livet ska så klart vara där... Hoppas jag verkligen!
 
Åland United har även erbjudits att få pengar för att hålla i lövning och resning av en midsommarstång i Mariehamn, på midsommarafton då förstås. Nu är det oklart om vi kan genomföra det, eftersom vi inte vet om det finns folk som vill vara med. Ni, läsare har möjlighet att hjälpa här! Meddela om du, eller helst hela din släkt vill vara med på Midsommarafton och fixa till Åland Uniteds midsommarstång, typ mellan kl 10 och 14. Klubben mår bättre om du gör det, och kanske även du själv dagen efter!
Så här firade man jul på västfronten år 1914. Tänk vilket stohej det blir i dag om man försöker göra det samma!
 
Hanna blev sjuk, så FdF mötet uppsköts.. Snart kommer Elevrådet in.
Kollega Sophie är sjuk. Synd, för en av mina elever har, på uppmaning fixat ett så fint paket med presentpapper och allt till henne för att ersätta en sak han, liksom tövlat bort... De är så välartade de här barnen.
 
500 programblad ska enligt Zacke köras ut till Eckerö. Hoppas få se nån fotboll i kväll på träningen, att allt inte bara blir att bära lådor. Emilia kommer hem i kväll. I morgon skulle hon komma till oss också sa hon. Och glatt ovetande om lördagens hela universum omspännande fotbollsmatch i Eckeröhallen undrar hon om jag hinner assistera henne då hon ska på Hattfest till Hammarland. Vet ni vad! Det är klart jag gör det om hon behöver och vill!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0