Tidigt

Nån kan tycka att det är tidigt att skriva kvällstexten nu. Då vill jag kontra med att det kanske inte alls är kvällstexten och att det kanske är så att jag ska göra nåt annat i kväll. Kanske jag ska minnas att smsa Magister Sviberg om detta:
De här uppträder bland annat på Yle 2 i kväll. Ser ni bitaren, playboyen och skattesmitaren på samma bild? Tre fantastiska fotbollsspelare dock. Mot sig får de benknäckare i röd vit randigt. En riktigt riktigt het afton i Katalonien är vad det blir.
Hett är det också för Finlands U 19 damer mot Vitryssland samt för Portugals damer mot Spanien...
 
Jag har av tre olika personer ombetts att sjukanmäla Rufus, samt avboka utvecklingssamtalet som skulle ha varit i dag. Då jag såg Sune och informerade om uteblivet utvecklingssamtal var han inte alls förvånad. han hade ju läst på bloggen att pojken inte var frisk... Där ser man.
 
Jag får alltid svårt att vara då jag pratar om Förintelsen med klasser. Tydligen är jag en stor blödig slemklump hela jag. Däremot är jag alltid andfådd efter historierna om Abraham och Mose... De är något av höjdpunkterna under skolåret, alltid!
 
En snabb sväng via planen nu, efter att ha fyllt vatten i kylaren. Sen måste jag hinna till Svärmor Röd Bettan. Fru Kickan ska på volleybollträning "om nån annan också ska" hette det... jag avstår från att kommentera, men önskar en god träning.
 
Om någon vill kan vi ta upp diskussionen om skattesmitning, eller landslagets roll under FIFA datum här vid något tillfälle. Eller varför korv är både gott och hälsosamt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0