Sen natt och ordbajs

Tiden går fort då det är roligt, eller ibland annars också. Denna fredag har blivit en typisk fredag, som dessa tenderar att bli hos oss. Skillnaden är förstås att vi har självaste Rufus här, utan en enda av sina storasyskon. Just nu, vid 1 tiden på natten har han kommit fram till att det är dags för kvällsmål och att på samma gång spela youtube klipp väldigt högljutt i köket.
Detta är från tidigare i kväll då Rufus i egenskap av "Världens bästa storebror" imponerade på Lillasyster Edit med att spela Angry Birds eller vad det nu var han briljerade i.
 
Både Gurkan och Pärla sover någonstans här i huset. Även Edit och Fru Kickan har slocknat. Bara jag och min son kvar och han tyckte ordagrant precis just att jag "kunde gå nån annanstans" då jag ville prata om livet med honom där han satt med sina Youtubeklipp.
 
Få se vad den lediga helgen för med sig. IFKs herrar lär ha match under lördagen. Jag lite leker med tanken att kanske slå på stort och bevista lite Veikkausliiga. På söndagen har Edit Futbol da Forca träning om hon då ännu vill. Sen är det måndag igen och såväl skolvecken som veckan inför Pallokissat hemma inleds. Jag känner mig nästan som en riktig Pappa då Rufus ska bo hos oss hela veckan. Det kommer att bli så bra så, fast lite ovant att ha någon som är vaken samma tider som jag.
 
Bussen till Eckeröhallen nästa lördag är i praktiken fixad. Det blir ett paket som få kan låta bli att ta. För 12€, vilket är ett vanligt biljettpris kommer man att få både biljett och buss tur och retur. Vem kommer inte att nappa på det? Mer info i alla medier följer under helgen och under veckan. Vårt koncept att höja publiksnittet bygger på hysterisk medienärvaro och aggressiv marknadsföring nästan under bältet! 456!
En man som kan producera stora mängeder ord utan att dessa betyder något i den kombination han uttalar dem, men ändå kan få fram sitt budskap är Giovanni. I dag under fredagsträningen kunde han leverera salvor som: "Maja, in Inter you cannot just be like God morgon and then smile Saatana. You need to be like Perkele this is your ball helvetti and Scheisse do like Saatana angry so they see what you are made of Perse.". En klar och tydlig spelmodell ges damerna. Sen finns de faktiskt de i laget som kan prata fulare än huvudtränaren också. Man kan tolka Richards replik om att han aldrig skulle ta med sig Vikke till kyrkan som något helt annat, men jag förstod att han menade språket. Jag som alltid trott att Kaisa var värst.
 
Portugal-Spanien slutade 1-4. Raquel kom aldrig in i matchen. Montenegro -Finland på tisdag, precis som Estland-Belgien. I U19 turneringen möter Finland Holland på söndag. Lycka till bara. Jag missar min högstadieårskurs klassträff denna lördag. Jag har dock fått bekräftat då jag frågade att det var på 7-9C jag gick. Precis som nu då jag är lärare kommer jag ihåg människor, men inte viken klass de går i...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0