Kissed by a man

"I kissed a girl and I liked it" sjungs det visst i någon sådan där poplåt... I dag blev jag kysst av en man, en tokglad sicilianare som liksom lever för stunden och ja.. Var jätteglad för att vi hade slagit Honka med 0-1 borta i dagens ligapremiär. Mina stackars föräldrar, som hade tagit med chokladkaniner till mig och Craig och även lite knycklat till dem i bara farten fick även träffa sicilianaren, som först kallade sin förman (=mig) deras största misstag och sedan bekräftade att han tycker jag är sexig... Kanske han gav tillbaka för att jag förstört hans telefonsamtal med sin estniska flickvän tidigare under dagen genom att högljutt fråga om det är den estniska- eller någon av de andra han pratar med... Undrar om det var precis då han bestämde sig för att åka till Tallinn direkt efter matchen. Vi andra är nu i Åbo på hotell, inte han. Han skriver däremot långa och innerliga texter om hur härligt allting är. Och visst är det skönt att få starta så här efter denna vinter. Jag hade tänkt skriva om känslan att vinna en fotbollsmatch, men krafterna räcker inte till att komma ens nära tillräcklig känsla i texten just nu, så jag hoppas jag får tillfälle att återkomma.
Här, på Daniel Erikssons bild, blir det mål då Raissa nickar in Jessis frispark
 
 
Första april blev lång. Vårt aprilskämt om att matchen skulle spelas på WHA istället för i Esbo hade lurat åtminstone två människor enligt rapporter, nämligen Gurkan och Maryette Karring. Tur att hon inte spelar med oss i år då, hon hade åkt till fel arena...
 
Även Landshövdingen fick in en stöt, då han ringde och meddelade att Kameruns fotbollsförbund har protesterat mot att vi drog hit Raissa mitt i landslagsspelet och att Finlands Bollförbund därför av utredningsskäl har satt henne i spelförbud i dag. Jag hann precis låta tankarna gå kring hur jag ska berätta detta för Giovanni, då Landshövdingen i telefon utbröt i ett vrål. "April April lällällää" ropade han allt vad han kunde och jag, som faktiskt älskar då någon lyckas lura mig blev riktigt lycklig en stund. Han tillade att efter att han varit med 500 biljetter till WHA till följd av min nyhet på hemsidan tyckte han det var värt att lite ge tillbaka. Han lyckades alltså och världen var igen lite bättre för mig!
 
Lite kaos hade vi även denna resa. Kjelle fick magsjuka och Giovanni glömde tuschen till taktiktavlan. Kjelle åkte med taxi till ett hotell, efter att busschauffören som hade låst in hans väska i bussen hade återfunnits, efter ett sökande som bland annat innebar att jag fick dra ut Linnéa från tekniska domarmötet och själv ta hennes plats. Någon tusch kunde vi dock inte trolla fram och jag kommer att få göra en checklista för hela staben vad var och en ska komma ihåg som obligatorisk utrustning vid matcher. Kalsonger och strumpor kommer att ingå i listan bara för säkerhets skull.
 
Sen trodde jag att det var Edit som svarade då jag ringde hem, men det var Fru Kickan. De växer så snabbt hade jag gärna sagt, men jag vet inte riktigt hur jag ska svänga detta. Bosse och Lillemor dök upp i publiken och förutom den samlade journalistkåren på fem personer, så hade Åland United alltså åtminstone 4 supportrar på plats i dag i Hagalund. Hoppas IFK Mariehamn har minst lika många i morgon på Sonera Stadion. Journalisterna kommer att vara de samma.
 
Natt ska det bli nu. På färjan ska vi stiga efter 8 nån gång och sen på böljan den blå mot Mariehamn där jag ska få träffa åtminstone två av mina barn och kanske kanske Rufus också om han kvicknar till och orkar. Les Miserables lär stå på schemat i morgon kväll. Det ska bli oerhört roligt! Hela bussresan gick till att jobba för att göra det möjligt att knåpa ihop en liten matchrapport med väldans trögt internet, men nu börjar det mesta vara på plats. Eget hotellrum fick jag också så det kan vibrera hur mycket som helst.
Här är de 17 som gör att jag flaxar runt landet och sliter ändtarmen av mig. I dag är allt så värt! Tack damer. 22 gånger till nu bara så har vi avslutningsmiddag i oktober!

Kommentarer
Postat av: Linda HolEriks

Grattis till vinsten!

Svar: Tack så mycket! Behövdes efter denna vinter minsann :-)
enligtvirta.blogg.se

2016-04-04 @ 21:46:36
URL: http://holen666.blogg.se/
Postat av: Linda HolEriks

Ja det är ju alltid kul att starta med en vinst och det är så mycket lättare att blicka framåt då

Svar: Förvisso. Du följer ishockey du, såg jag :-)
enligtvirta.blogg.se

2016-04-07 @ 07:10:16
URL: http://holen666.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0