Denna mångdimensionerade söndag

Bara kort, riktigt kort, eftersom jag just ska iväg med Edit och Pärla på 7årskalas, tror jag.. Jag tror också jag vet ungefär var det är, eftersom jag har minnen att ha varit där i fjol, med Edit och på tillbakavägen även Pärla. Har de inte flyttat kommer jag i varje fall tillräckligt nära för att kunna lyssna  mig till var kalaset är.
 
Natten övergick i morgon och morgonen i sen förmiddag och sedan, ja mitt på dan väl... Jag har fått mycket jobb gjort. Matchrapporten skriven, stjärnspelarröster räknade och även lotteri utfört av en oavhängig jury bestående av den som råkat vara närmast, samt även det samma gällande resultattippningen och även där med samma jury eftersom den råkat vara närmast. Min mor hade tippat rätt, men föll i lotteriet så handduken går till Sofias Mamma. Gratulerar.
 
Både Craig och Giovanni har jag hört massor av sedan vi skildes i går, det brukar ibland vara så efter hemmasegrar.
I går var de på samma ställe och kunde prata med varandra utan att kommunicera med mig. Det har de säkert också gjort däremellan, men det har jag ju inte vetat om. Ett dygn av kommunikation alltså...
 
Emilia har anställt Edit som "Mamma" och hon försöker nu göra möjligast fin smörgås åt sin storasyster... Dock vill Edit att hennes egen mamma ska laga hennes smörgås, så detta går liksom i cirkel. Jag skulle säga att det mesta är i molekyler, men eftersom eleven vid Ålands Lyceum, Olivia Mattsson i går frågade mig vad molekyler är säger jag det inte.
 
Jag konstaterar att Fru Kickan definitivt inte är frisk i munnen. Hon kombinerar aggressivt söndagsstädande med att slockna i soffan, för att sedan igen spurta iväg med en disktrasa, en sopis eller vad allt hon nu har byggt upp framför dörren så jag kan "ta det med sen".... Jag behöver tömma bilen jag om jag ska få in människor. Tittar jag ner märker jag även att jag behöver klä på mig.
Jag känner inte personerna på bilden, men själva motivet får kombinera Emilias hattfest, eller vems fest det nu var, 7årskalaset på kommande och den allmänna stämningen här på mitt kontor (=vårt vardagsrum).
 
Bara grejerna i bilen och barnen som ska inrymma den är levererade tänker jag försiktigt ta upp diskussionen om matätning samt framställning och tillredning. Men det får vara ett ärende för om 75 minuter.
 
Så ska jag rätta prov har jag tänkt. Men jag vill även höra om Emilias resa. Det kan bli svårt att få veta så mycket om den dock, eftersom hon nu behöver "komma fast" som hon säger. Jag trodde det gällde skolarbete, men det ser ut att vara "Modern Family" på TV.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0