Den här bloggen är opassande

Inte för att jag tror att så många funderar på det sättet, men en av orsakerna att ingen text kom in i går kväll, tillsammans med andra orsaker som att jag hade en hel del på gång så som Gamla Testamentet, Bolibompa, Champions League, delatagande i träning och assisterande anfallsövning iklädd jeans, promenad och sen en hel del till, var att bloggen hade klassificerats som "olämpligt innehåll" av skolans säkerhetssystem. Exakt vad som var olämpligt framgick aldrig, men bloggen blockades i alla fall så fort jag hade publicerat en bild av Totte... Coincidense?
 
Natten är dock överstökad och tillbaka på huvudskalleplatsen förbereder jag mig för stora provdagen. Inte mindre än tre grupper ur åk 8 ska skriva prov. Hysteri råder, bland vissa elever, men ännu mer bland vuxna som av någon orsak tycker att dessa tillställningar är bland det mäktigaste och mest inflytelserika tillställningar människan någonsin deltar i. Några elever har specialarrangemang och skriver sina prov utom klass med speciella övervakare enligt ett system jag varken kan eller vill gå in på här. Total ångest uppstod just, då en sådan person störtade hit och skulle ha provet för två elever. Då jag tvingades informera att något prov inte ännu finns, eftersom det är först lektion 2 det ska skrivas blev det närmast tsunamistämning. Dessutom var personen informerad att provet skulle gå lektion 1. Jaa, det är lektion 1 av två, eftersom klassen i fråga har religion lektion 2-3 och således blir ju lektion 2 då provet skrivs lektion 1 av religionslektionerna. Med detta i bagaget, jag kan inte säga att det lugnade sig, men åtminstone stabiliserades stämningen i och med faktum och således inväntar jag nu personerna en gång till, samt även då eleverna som ju ska fylla i de där frågeformulären som vi kallar prov. Själv hoppas jag att de slutför dessa skrivningar i god tid eftersom jag ofta numera blir väldigt kissnödig under provtillfällen och då det inte är passande att jag går ur salen, då kan det bli riktigt smärtfyllt.
Detta är lite som vår skola ser ut då det vankas prov
 
I går hade jag varit duktig och färdigställt programbladet till Pallokissatmatchen. Enligt överenskommelse mailade jag det till Ordf som skulle kopiera upp det i minst 456 exemplar. I morse, då Fru Kickan började sina vandringar slog det mig att jag hade glömt att skriva in domarna i programmet. Därmed, i hopp om att Ordf funkar som de flesta andra människor tänkte jag att jag mailar fort och före klockan 8 så han inte bara hinner framställa bladen. Men ser man på. Det hade han gjort. Eftersom han är känd som en kyrkans man ska jag inte citera vad han skrev till mig. Nu är dock en andra omgång gjord och programblad med de viktiga domaraktörerna inkluderade finns nu att få i Eckeröhallen på lördag!
 
7-1 blev det ju sedan i går. Finland fick tillfällig smärtlindring och tog ett resultat i Montenegro som vi måste anse acceptabelt. Bra damer! Kom in i ett flow nu och så piskar vi Raquel och hennes lag två gånger i Juni! Var det inte så?
Det här är från i fjol hemma mot Bulgarien
 
För Pilles Estland gick det "som vanligt" tyvärr. 6-0 till Belgien i Belgien. Enligt rapporter spelade både Pille och Signy 90 minuter och på lördag blir det då den stora hegemonimatchen dem emellan. Något värt att komma och titta på. Det är inte alltid vackert, men nog intensivt. Lite som Atletico Madrid som ju ska bjuda upp mot Barca i kväll...
 
Nu kissa fort så jag hinner före de kommer och ska skriva...

Kommentarer
Postat av: Mat -Inger

Hoppas att du hann på toa innan provskrivningen.

Svar: Jo. Och sen såg jag till att gå varje gång det blev luckor. Bokstavligen!
enligtvirta.blogg.se

2016-04-13 @ 16:20:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0