Baby talk

Lite många koefficienter nu. Jag anlände till Svärmor Röd Bettan efter att ha varit via planen och sett att alla som skulle vara där var på plats... Eftersom jag tror att jag numera vet skillnad på Olivia och Isabella tror jag att det var Olivia som joggade runt planen. Har jag rätt var det jättebra, har jag fel var det oroande. Jag antar att det inkommer rapporter under kvällen som numera är kutym då vi jobbar med så öppen kommunikation som möjligt.
 
Hemma hos Svärmor Röd Bettan var aktiviteten i full gång. Förutom att Edit och Pärla hade spridit ut papper över hela golvet hade också Fru Kickan hittat ett bord (!) som hon bestämde att skulle börja bo hos oss. Då hon smet iväg för att gymträna, före hon märkte att det även var volleybollträning vilket hon informerade mig om medelst SMS nån timme senare, hojtade hon att jag skulle ta bordet med mig i min bil. Jag har ingenting emot det, förutom att jag ju tycker att vi redan har bord, men eftersom jag inte hade informerats om att bordstransport ingår i dagens schema hade jag ju inte tömt ut de lådor med fotbollar, volleybollnät, tomflaskor och allt möjligt annat som nu var i vägen. Jag måste säga att jag är riktigt stolt med hur jag ändå fick in allt och hemtransporterat. Nu står bordet där i vårt sovrum och ser vilset ut. Undrar vad vi ska ha på det...
 
Svärmor Röd Bettan hade även läst om mina känsliga problem tidigare i dag. Hon ville hjälpa mig och har nu försett mig med en burk talk. Alltså Baby talk, som man sätter i rumpan på babysar. Hon har även erbjudit sig att komma och applicera det då jag ska använda det. Jag tror hon skojar, men är ändå rörd och tacksam. Jag funderar, inför kvällens marschering hur jag ska göra för att få talket att fastna rätt. Med babysar är det ju inget problem. De ligger på rygg, man lyfter benen och så bara liksom saltar man... Borde jag försöka komma i samma ställning och själv ha burken redo för att hälla ut talk. Det kan bli stökigt och skaderisken gällande andra delar av kroppen ökar, samt att grannarna kan ringa polisen om jag gör det i köket... Få se nu.
 
Förvirringen är för övrigt rätt stor. Jag publicerade en nyhet om att Portugal skulle möta Spanien i dag helt övertygad om att det var den 8/4. Nu är det alltså den 5/4 och matchen i fråga går på lördag... Men tanken räknades. Hoppas jag. Finlands U19 damer piskade Vitryssland med 2-1 i dag. Laakkonen, Pallokissat och Kollanen, Ilves gjorde målen.
Bra att Kollanen gör mål nu, så kanske hon kan ha lite torka i Ligan sen tycker man... Åtminstone på Valborgsmässoafton!
 
Gurkan ringde nu och vill ha hem Pärla. Det går bra tyckte hon. Bara att klä om sig i fyra etapper, samt kasta omkring sig alla grejer hon och Edit sagt att de inte skulle plocka fram då de började leka...
 
I övrigt börjar vissa saker komma på plats. En par lottförsäljare och skyltbärare har jag fått konfirmerade till ÅUs tjänst. Känner någon för att vara behjälplig att hänga upp matchaffischer och ta ansvar för att det görs inför varje match. Var snäll och hör av er!
 
Aj kvällsmål? Edit ska ha kvällsmål säger hon... Okej okej...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0