Aj att midsommarstång

Det blev alltså så att Åland United ansvarar för Mariehamns stads midsommarstång. Som jag även berättat här får vi ersättning för det och därför har bland annat jag hejat på att vi ska ta anbudet. Nu står det i dagens tidning att vi har ansökt om att hålla i evenemanget och att det ska kräva ca 24 personer att få upp djävulskapet. Alltså, en stång! Den lär ju sen inte ha varit uppe på fyra år, för att man inte fått ihop gäng. Speciell utbildning krävs och vi ansvarar även för säkerheten står det!
 
Okej, hur svårt kan det vara?! En liten stång får vi väl upp. Och lite Små Grodorna ska jag väl kunna sjunga. Inte för att jag är ensam och då det förhoppningsvis kommer massvis med supportrar och frivilliga att hjälpa med lövning och resning på Midsommarafton vid 10 tiden. Men någonting säger mig att det blir mitt fel om detta skiter sig.
Why Always me? Nå, förstås för att jag inte håller käften fast. Detta har å andra sidan visat sig vara en bra metod att komma framåt. Vart framåt är är sedan beroende på vartåt man är vänd. Att röra sig i motsatt riktning mot vart arsulet pekar är ett recept som leder framåt!
 
I dag blir det ingen lunch, trots att Mat-Inger serverar godaste döda grisen med franskisar till. Ett annat hoppa och håll andan projekt, flytta möbler och städa lägenhet uppgiften, tvingar mig att ansluta till Herr Landshövding, som även han åker omkring under ljusaste dagstid. Några möbler ska bäras och sen ska jag väl även kola vart Craigs madrasser sist och slutligen hamnat.
 
Jag lovar att någon snart ifrågasätter varför vi inte marknadsför Åland United bättre. Kom till WHA på lördag och se. Där sker bästa marknadsföringen vill jag berätta!
 
Emilia påminde om att jag lovat hämta henne redan efter skolan från Jomala och så ska vi väl hämta Edit från dagis i det samma. I morse hade Edit, som hon lovat sin mor i går, varit riktigt snabb med påklädning och tandborstning, så hon stod dryga 10 minuter i hallen och undrade varför Mamma är så långsam på morgonen.
 
Till slut vill jag nämna att faktum att FC Åland spelar klockan 20.00 den 9/7 är för att vi kom överens mellan klubbarna och även med FBF att inte lägga FC Åland och ÅU samtidigt hemma. Förstör vi då deras fotbollsfest är det bara att beklaga. Alltid finns det någon som är arg över någonting.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0