Sku man börja igen?

 
Det är fem år och nio månader sedan jag senast publicerade ett inlägg på denna blogg.
Jag lyckades komma in, hade faktiskt kvar min gamla e-postadress och lösenordet var i bruk. Jag hittade ett utkast från den 4e februari 2011, då jag i rasande tillstånd hade tänkt återkomma med ett tillfälligt inlägg. Jag minns nu att jag beslöt att aldrig publicera det, utan gå till pressen direkt. Texten var ju dock lysande såg jag. Jösses va jag hade saker att säga då.
 
Jag vet inte om detta är en come back av det hållbara slaget. Min hustru har tjatat på mig att jag ska börja skriva igen. Vet ej varför. Hon tycker kanske att jag har för lite att göra.
 
Det har sannerligen hänt saker sedan början av augusti 2009 då jag alltså senast publicerade nåt. Jag har fått en dotter till, gift mig, blivit finländsk mästare två gånger, tjänat som assisterande tränare under fyra huvudtränare efter att Robban gick. Vi har flyttat till eget hus. Barnen har blivit större, förstås! En dotter finns i Kalifornien, en har blivit med pojkvän och går i Lycéet och den minsta är fem år gammal och har en stor glugg längst fram i munnen. Pojken min, han går i högstadiet och är en fena på att göra volter på trampolin.
 
Min roll inom Åland United har vuxit enormt sedan senaste inlägg. Jag är fortfarande assisterande tränare, men numera är jag också ledare för sportgruppen, vilket betyder att jag har att göra med det mesta inom föreningen som på något sätt anknyter till själva fotbollen. Lärare är jag fortfarande och klassföreståndare för en 8a. Till allt fogar vi på ansvarsuppdrag inom elevrådet och skolans ledningsgrupp.
 
Jag har vuxit både som människa och som, ja människa. Håret och skägget är gråare och magen börjar bli min mest framträdande egenskap. Jag har högt blodtryck och mår ofta rent dåligt. Men det är inte så mycket jag kan göra annat än att bita ihop och göra mitt jobb. En av mina före detta kolleger sade så till mig faktiskt under vårvintern 2011: "I don´t fucking care, just do your job!" Det är bra och det gör jag. Skolfrågor, samhällsfrågor, religiösa frågor och alla typs frågor gällande fotboll är enormt intressanta för mig och jag har lätt att fastna för något just den dagen det blir aktuellt.
 
Nu funderar jag bara. OM jag börjar skriva lite igen.. Kommer nån att orka läsa det? Själv skulle jag inte göra det! Men jag är ju allmänt lat...
 
 

Kommentarer
Postat av: Luppe

Skriv du så läser vi!

2015-05-17 @ 09:14:03
Postat av: Före detta elev

Ser fram emot nästa inlägg

2015-05-17 @ 17:56:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0