Varför kaos alltid infinner sig...

Jag kommer tyvärr inte att besvara rubrikens retoriska fråga. Jag vet inte varför kaos infinner sig just då det inte passar. Eller kanske det är just det som definierar kaos. Ett tillstånd av opassande händelseförlopp. Skulle det passa med kaos, då vore det väl inte kaos.
 
Egentligen är det inte så farliga grejer med globala mått. Någon har missat ett flygplan, någon annan har ingen mat. Nooras vindrutetorkare är sönder och Majas mamma erbjuder bil ifall det regnar. Jag ska hjälpa med transporten, men får motorfel. Till all lycka har jag ju min vän Robban, som enkelt instruerade mig att skruva loss batteriet i 10 minuter och sen testa. Det gjorde jag och bilen funkade då jag testade den. Kanon. Nu håller vi tummarna för att den funkar om en liten stund då jag ska hämta upp Craig och en par spelare också. Förstås messar Hanna Blomberg i det samma att hon tänkte komma och träna och undrar om hon kan få åka med.. Det känns alltid lika fel att svara nej, men nu blev det så. Hoppas Hanna är där i Bengtsböle i alla fall. En övning som kunde genomföras med 12 spelare blir då 13 och helt omöjlig att få riktigt bra, men man har ju varit med så det fixar väl sig. Fru Kickan förbjuder mig att skriva vad hon gör och då vågar jag inte annat än lyda. Där är hon och Mat-Inger ganska lika...
 
Today I used what they in Sweden call skiftnyckel
 
Bara vi får denna träning genomförd och förhoppningsvis alla i form för morgondagens matchförberedande träning och resa, där vi även kommer att ha Huvudtränaren med, blir det en lång kväll och inväntande på nattens höjdare.
Detta är Fara Williams som i teorin är en av VMs bästa spelare. Om hon kommer upp till den nivån i kväll ser vi efter midnatt då Lejoninnorna ska kämpa mot Norge.

Kommentarer
Postat av: Mat-Inger.

Tur att du har respekt för oss två !!!

Svar: Respekt kan man kanske kalla det. Jag är livrädd ju...
enligtvirta.blogg.se

2015-06-22 @ 14:39:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0