Hemma med friskt barn

Så var träningen över!
Varm och skön sommar har vi och törsten är därefter. I dag var min passningsprocent 0, eftersom jag agerade vänsterback i en övning, fick bollen en gång och slog den planenligt till motståndaren. I övrigt var min insats briljant. Jag ska inte avslöja något om vår matchplan så klart. Den ser man live på WHA i morgon klockan 11.00. Välkomna. Det enda jag vill säga är att vi har en ny frisparksvariant.
 
Vår variant är inte som denna, fast den är också fin. Notts County gör här mål mot Arsenal i damernas FA Cup denna vår om jag inte har fel. Här kan den ses https://www.youtube.com/watch?v=nZZ_VHuXx34
 
Sen är jag ju hemma med friskt barn också. Invalidhustrun som inte är lika mycket invalid mera har varit och organiserat en möhippa. Under stort stohej har nu hon, Gurkan och en massa andra festklädda kvinnor begett sig till Eckerö där de ska åka båt till Sverige och tillbaka som vilka turister som helst, sen ska de leka! Och sen ska de, ja vad gör man på möhippor? Ingenting som farbröder som jag kan eller ska veta. Det som gäller är att jag är ensam hemma med Edit!
 
Jag har ju liksom gjort det förut, så det är inte fråga om att jag skulle vara i panik eller någonting. Det tragikomiska i vårt samhälle är att man ofta associerar pappor hemma med barn lite så här:
Om detta är pappan eller barnet varierar beroende på vilken historia det är som berättas
 
Nej nej. Vi ska ha det fint. Nu då Rufus och Emilia även de är på böljan den blå för att sedan flyga till USA kan Edit helt lita till Pappa. Först har vi ätit lunch. Hon åt pannkakor och jag åt kylskåpskall köttpirog ur plastpåse. Sedan ska vi simma, i simhall givetvis! De är bäst under soliga dagar i juni. Därefter ska Edits favoriträtt som vi bara ska äta då det är vi två enligt henne, makaroner och stekt korv, inmundigas till middag. JIKs herrar med Craig i målet har hemmamatch. Dit far vi om vi hinner. Sen är det Finland-Ungern på TV, följt av VM. Frankrike-Colombia och England-Mexico skulle finnas på min lista för i kväll och i natt. Oj va vi ska ha roligt Edit och jag!
 
Tidigt i morgon sen far jag ju till WHA då vår match ju börjar redan klockan 11. Då hoppas vi att Edits Mamma är hemma från möhippan och med rosiga kinder ser till att flickan får frukost åtminstone. Men då är ju Mamma hemma så allt är mer organiserat och bättre ur samhällelig synvinkel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0