Effektiv eller bara kaotisk?

Dagen är halv!
 
Frun min ringde för en stund sedan och meddelade att hon vaknat ur narkosen, men har ont. Vet ej när hon kan hämtas, men jag är redo. Får se till att Edit gör ett kort eller nåt. Gurkan skulle hämta från dagis, så jag hinner få saker klart på jobbet, så som att skriva en blogg då...
 
I morse körde Craig och jag träning på Vikingavallens fina gräsmatta. Nu på eftermiddagen har Craig en egen stund med laget då både huvudtränaren och jag sköter om våra fruar. Hans fru lär redan var ute och även hon sägs ha ont...
 
Väl i skolan har det blivit 6 lektioner, bedömning av projektarbeten, ihopsamlande av material för friluftsdagen i morgon, samt organiserande med Mat-Inger gällande den samma. Som jag förstod skulle jag hänga upp tre samer på en dörr och de ska säga "Du äter, alltså finns du!", eller var det vid torsdagens fotbollsturnering?
 
Ålandstidningens eminenta journalistik som gjorde en rubrik av något som inte egentligen skulle vara så offentligt har lett till flere frågor. Kristian väntar på att jag ska skriva en text till matchprogrammet om lördagens match. Viceordförande svarar på min fråga genom att ställa frågor och fortfarande vet jag ej hur jag ska göra. Fyra beach volleybollar, ett kubbspel, två boule spel två amerikanska fotbollar, fyra tennisbollar en halvtom rugbyboll och säkert en massa annat, som tex strandleksaker och en läkarväska finns i min bil för att i morgon användas av glädjestrålande 14 åringar som tvingas vara på en strand i 6 timmar!
 
Dessutom glömde jag min morgonbanan och mina blodtrycksmediciner. Jag brukar bli rolig då, sade Emilia i fjol. Jag lovar att ta dem då jag kommer hem, inte bananen alltså... Sen kom just Annelin in och sade att 7D inte fått vitsord i religion... Ska det vara så viktigt då? Nå, fixat... Det gällde bara att komma fram till någon som kunde lägga in dem i mitt system på datorn. Nu har de vitsord och kan gå på åttan om de inte sqrewar upp i nåt annat ämne.
 
En läsare har erkänt erotisk dragning till Paolo Maldini. Därför en bild till på honom här:
Känns det bättre nu? Va bra i så fall!
 
Då dagen ändå är som den är måste jag visa en bild av en kille som jag lekte då jag var liten kring hösten 1976 och så där. Vinnaren i 10-kamp vid OS i Montreal, Bruce Jenner:

Världsbäst då! 10-kamp berördes väldigt lite av de afrikanska ländernas bojkott
 
Här är hen i dag. Caitlyn Jenner. Vem hade trott det säg...
Ser ung ut för att vara så gammal som... ja, som Bruce Jenner skulle vara väl....

Kommentarer
Postat av: Oskar

Ja, nu känns det bättre.
Tack!

Svar: Skönt att så lite kan betyda så mycket!
enligtvirta.blogg.se

2015-06-02 @ 14:59:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0