Simskola och måndagsträning

Japp. Den nya veckan har grytt. Simskola på Nabben för mig dotter, ledd av en annan av mina döttrar. Coolt, i ordets bokstavliga betydelse. Jag minns då jag själv gick i simskola på Molnträsk i Sibbo och min arma mor satt och frös på stranden medan vi ungar tumlade om i vattnet, som nog säkert hade istäcke. Jag tyckte i dag så synd så synd om de stackars barnen och ännu mer om simlärarna som trotsade elementen denna julimorgon och kastade sig i havet.
Så här såg det ut i mina ögon, men barnen simmade
 
Nu är det sammanlagt 9 morgnar kvar och så utdimitteras Edit från denna sommars utbildning. Hon hade roligt sa hon och det hoppas jag hon hade. Både simlärarna och lekledarna verkade väldigt duktiga så det blir nog bra det där.
 
I övrigt ska vi ha måndagsträning. Som vanligt är det mycket fråga om att följa upp slaget från lördag, samla ihop de kroppsdelar som fungerar och sedan köra ett pass som ska göra det möjligt att träna bra från och med tisdag morgon med siktet mot NiceFutis på lördag.
Detta är min sinnebild av dagens träning så där inför. Snäppet överdrivet kan tyckas, men det känns säkert mycket bättre då vi väl är där.
 
I övrigt är allt nog säkert bara bra. Fru-Kickan meddelar att vi ska äta köttpirog till lunch. Mycket bra mycket bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0