Saker och personer jag inte skrivit om

Som med allt blir det svårt att vara alla till lags.
Nu när jag börjat ha som vana igen att lägga ut en eller två texter per dag i denna blogg finns det krav och önskemål om vad jag får, ska och inte får skriva i stora högar. I går kväll tyckte Pille det var fel att jag inte skrivit om att hon tränar igen efter sin skada. Jo, hon är på planen igen och gör bollövningar utan tävlingsmoment för tillfället. Det är väldigt roligt och bra för laget dessutom.
 
Mitt problem är att jag inte kan skriva allt folk vill läsa om. Jag vet med mig att jag inte nämnt herrarnas europakval överhuvudtaget. Det betyder inte att jag inte intresserar mig, eller tycker det är viktigt att tex HJK nu är vidare i andra kvalomgången i Champions League kvalet och kanske får möta Slovenska Maribor, som ju tidigare varit med i själva slutspelet, eller dess inledande gruppspel i varje fall.
 
Det finns många grejer med Åland United jag inte nämnt, trots att jag är medveten och tycker det är viktigt eller roligt, som då Chloe hade lånat en bollkasse inför förra matchen och jag fick åka hem till henne och fixa ut kassen ur en bil tillsammans med hennes chef från England som visade sig vara på besök utan att huvudtränaren märkte.
 
Då jag skriver, då blir det ofta det som just då kommer upp i minnet och med de restriktioner de få människor som inte vill ha vissa saker nämnda har gett mig.
Den äldre damen på bilden är Maiju Ruotsalainens mormor (åtminstone kallades hon Mummi av hela laget då Maiju spelade hos oss). Jag träffade henne i Tammerfors inför Ilvesmatchen. Hon hade en Ilveshalsduk och hälsade glatt samt lovade komma till Åland då Ilves spelar här "Om Maiju tar med henne". Jag hade gärna nämnt detta på bloggen tidigare, men det blev nu inte den dagen.
 
Det finns förvisso massor annat jag tycker är viktigt men inte har nämnt. Det blir säkert lite lokalpolitik och religion längre fram, samt en hel del skola. Som man säger Inget nämnt inget glömt. Om jag inte skriver om dig betyder det inte att jag inte noterar eller gillar dig! Okej?
Jag hittade en bild från 2012 då Kari Niskala körde hårt med målvakterna Mallori och Ellen. Ellen är nu i armén, efter att ha tjänat MPS och Åland under första halvan av säsongen. Mallori har tyvärr tvingats avbryta sin proffskarriär i SC Sand ur Frauenbundesliga i sviterna av en hjärnskakning. Hon är hemma i USA igen och bygger en grund för en karriär utanför fotbollen. Hälsningar till alla tre. Ni råkade hamna här i dag!
 
De som oftast hamnar här är förstås familjen. Fru-Kickan är sjuk, jo sjuk! Hon ska stanna hemma och inne i dag har jag bestämt! Få se om hon klarar det. Hittills har hin varit duktig. Edit har haft förmiddagspasset av simskolan och i kväll blir det ett kvällspass i Bamböle. Jag får helt enkelt åka tidigare från träningen för att hinna. Rufus kom i natt, sov och åkte igen. Hårt liv för en Rockoffande 13 åring. Emilia med Joel är här nu i alla fall... Troligen till kvällen.
 
Så det så! I morgon matchförberedande träning på morgonen i Jomala. Behöver ha Fru-Kickan frisk till det så jag kan få till allt på rätt sätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0