Så här lite före natten före eftermiddagen då vi åker till Vasa

Väckarklockan fick mig att inse att det är dags att åka till Vikingavallen denna morgon. Craigs väckarklocka hade inte fått honom att inse det samma, så jag fick se honom spritt naken löpa omkring i sin lägenhet då jag ringt på hans dörrklocka en par gånger. Vi hann dock i tid och jag drog fritt fabulerande, men ändå med faktabakgrund en liten historia om VIFK, som vi ju ska möta i helgen.
Inga den här typens spurter under dagens pass, men dock väl kontakt så att Kaisa fick sig på smalbenet
 
Under hela träningen fick jag sammanlagt 3 telefonsamtal och 4 sms. Summan av kardemumman blev att vi har fått ett konferensrum på Viking Line i morgon och att Edit inte orkade vakna för simskola i morse. I morgon ska hon dock gå. Då är det ju avslutning. Hon ska ju få märken och vill gärna rita kort åt simlärarna och lekledarna, men inte åt Linda, för henne träffar hon ju ändå... Få se hur det går.
 
Eftermiddagen blev sedan riktigt fullvuxet trevlig och sommaraktig. Fru-Kickans vänner hade tagit sig för att ordna med barnsammankomst. Det vill säga kvinnorna tog med sina män för att se efter barnen. Nej, på riktigt var det en trevlig eftermiddag ute nånstans i Lemlandsskogarna. Be mig inte hitta dit igen ensam.
 
Nu lagar jag mat. Det vill säga, jag har mat i ugnen och sitter i köket för att ta ut den i rättan tid. Frun skulle ut och döda mördarsniglar så här mitt i allt, men kom in efter att bara hittat en.
 
Såja. Om det blir någon djupare analys av något, då skriver jag knappast här. Men om det finns tankar om något som någon kan analysera djupare i andra forum kanske jag nämner något om det här senare i dag. Kanske. Linnéa har skickat ut kravbrev på dokument som jag ska ha färdiga i förrgår eller nåt sånt.
Det är mot dessa här och på denna arena vi ska spela på lördagen klockan 13.00

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0