Lite soligare variant av förmiddag

Denna morgon har sen igen varit lite mer så där sommaraktig som man förväntar sig att folk ska säga. Natten gick fint. Jag checkade in en gång varje timme för att se att klockan hade gått just den timmen sedan jag senast kollade på den och sen, vips, då jag liksom kände som att jag hade somnat, då var det dags att gå upp, hoppa i fotbollskläderna, hämta upp Craig och åka till Jomala.
 
Vi bedrev ett väldigt klassiskt morgonpass med lite bollbehandling, passningar och sedan 30 minuter skott på mål, sådant som målvakter ibland älskar ibland hatar. Aldrig lätt att förstå sig på sådant folk. Huvudtränaren fick för sig att delta i skottövningen och mitt i allt var det okej att härma fiskmåsar, eller var det meningen att vara kråkor, antingen då någon missade eller då någon i det egna laget lyckades.
Detta torde i alla fall vara en mås av något slag. Åtminstone är det inte en Karl-Johanssvamp
 
I går förresten inträffade något som inte hänt på några år för mig i Åland United. Mitt i allt insåg jag under en del av träningen att jag stod med en grupp där vi kunde kommunicera helt bara på svenska. För det mesta är det engelska som gäller, ibland har jag varit i någon sekvens då vi kunnat köra helt på finska, men det är länge sedan vi hade en hel svenskspråkig grupp. Nu var där sex spelare på ett ställe och det kändes först förvirrande, sen tog övningen slut.
 
Edit är hämtad från simskolan. I dag hade de övat bröstsim, men Edit säger att hon bara faller ner under vattnet då de gör det. Lite att jobba då tror jag. Hon kan ju simma. 100 metersmärket tog hon i vintras. Problemet med bröstsim är enligt henne, då hon fått tänka till lite, att det går så mycket långsammare. Mycket för en femåring det här. Hon har roligt i alla fall och det är bara som det ska vara.
 
Fru-Kickan tillreder lunch förstod jag. Om en par timmar anländer flocken Melleri. Rufus och Emilia kommer troligen i morgon. I kväll skall även Gurkan med dotter återvända till gården är det sagt.
 
För mig blir det att helt enkelt se vem som är här och att leva i den verkligheten. Dessutom är det ju snart träning igen. En vanlig torsdag sade Huvudtränaren att det skulle bli. Då hoppas vi på en vanlig lördag på lördag sen!
Lite så här, men i hemmadräkter och på hemmaplan
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0