Kort bussinlägg igen, nu 0-0 rikare

Detta att skriva i buss är inte min grej, jag bara säger. Då jag nu började kan jag nämna att vi spelade en väldigt disciplinerad match och fick med oss ett starkt 0-0 resultat mot PK-35 i deras hemmagryta. Matchplanen funkade och spelarna gav allt för laget under svåra förhållanden. ÅUs supportrars Sibboavdelning förde liv på läktaren, hemmaspelarna var frustrerade och det var fröjdefullt värre. Den goda nyheten, bland många jag väljer att ta fram var att hon här spelade hela matchen, efter närmare ett halvt års väntan på att alls få spela.
Ella Vanhanen är tillbaka. Hon jobbade hårt tillsammans med Maja, som själv spelade sin sjätte match denna vecka
 
Vi har ätit middag och bussen rör sig genom sommarkvällen mot Åbo. Gary tittar på matchen igen. Craig sover. Linnéa läser kinesisk e-post. Spelarna, ja de är tysta av utmattning tror jag. Dagens besvikelse blev då Linnéa meddelade att vi inte får äta på Franks på hemvägen, utan får ta till cafeterian på Viking Grace. Well well, hon bestämmer och that´s it!
 
Då vi är hemma, vid 2 tiden i natt börjar VM-finalen. Jag har svårt att tro att Japan ska kunna försvara sin titel och detta kommer nog att ske, som senast hände 1999:
Minns ni Brandi Chastains avgörande straff mot Kina? Det gör jag. Jag såg den i självaste direktsändningen.
 
Jag deltog även i en omröstning om VMs bästa spelare. Jag röstade på henne här:
Carli Lloyd
 
Jag antar att jag utvecklar texten om detta och mycket annat, till exempel i morgon, då det som sagt inte riktigt är min tekopp att skriva i buss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0