Käpprak morgon

Det såg ljust ut ett tag här i morse. Självaste solen tittade fram och bara fötterna blev våta under denna förmiddags träningspass.
Så här såg vi ut 2013, Gary och jag. Noteras kan att jag denna morgon hade exakt samma t skjorta samt shorts. Vad gäller kalsonger och strumpor kan jag inte uttala mig säkert. Gary hade helt andra kläder än på bilden, bollarna är nya och vi har väldigt sällan röda koner numera. Så förändras tiderna, men inte jag...
 
Eftersom denna torsdagmorgon skulle vara väldigt lik förra veckans bar jag ut käppar, precis som förra torsdagen alltså. Denna gång fanns det dock koner utsatta så käpparna skulle hamna rätt. Rätt position för käpparna var exakt samma som de hade förra gången, men det är ju alltid bra att märka ut så man bara inte behöver förstå någonting själv.
Såna här bär jag fram och tillbaka under sommarmorgnar, precis som under vintermorgnar, om nån undrar
 
Nåväl. Honka väntar och vi väntar på dem. Faktiskt bara en träff med laget kvar före match. Torsdagen och fredagen får nu bedrivas i förberedelsernas tecken. Det finns en par grejer jag är lite osäker på gällande Honka just nu faktiskt.
 
Vi, Craig och jag, åkte och plockade upp Emilia på hemvägen. Hon mår inte riktigt bra stackarn. Hon kom hit nu över dagen. Rufus har klätt på sig i dag, vilket vi får se som ett framsteg. Han är dock för sjuk för att hoppa studsmatta säger han... Linda är på jobb, fast hon nu inte alls såg ut som en frisk simskolelärare i går. Enligt utsago ska hon dyka upp här till middagen. Fru-Kickan hade lämnat sin hög med sopor framför dörren då jag kom från träningen. Detta är en sådan dag. Hon och Edit ska dessutom ut i skärgården i kväll, så jag har lite gräsänklingskap att bedriva över helgen. Stora barnen ska vara i Jomala säger de.
 
Gårdagskvällen blev lite väl känslosam faktiskt. Jag blev tvungen att döda en kattunge. Sådant gör jag långt ifrån gärna, men det är väl därför Pappor finns antar jag....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0