En helt ny dag och det är mulet

Som jag sade i går kväll blev det en ny dag. I detta fall blev det onsdag. Onsdagen den 29e juli dessutom. HJKs herrar spelar hemma mot Astana i kväll. Vi har även en väldigt ovanlig ledig kväll med Åland United. Vi spelar ju egentligen aldrig tävlingsmatcher på fredagar, men Merilappi United hade hittat nåt flygplan som i initialskedet kunde ta dem hit då, så i vintras nån gång slogs den 31 juli fast som matchdatum. Därmed är vi alltså lediga i kväll.
 
Det blev då ett direkt tecken för Fru-Kickan att det ju vore kanon att bjuda hit folk på kräftskiva då. Och bastu ska vi ha förstås. Det blir nog jätteroligt ska ni se, precis som den 10e augusti 2012 då vi senast hade kräftgäster. Jag minns att OS i London höll på då.
En sådan här kräfta fick jag 2012. Jag väntar mig inget mindre i dag heller! Mat-Inger... I augusti?!
 
Tidigt i morgon ska sen dotter Emilia uppvaktas som den 17 åriga traditionen för henne bjuder. Vi får vada genom kräftskalen ut till bilen Edit och jag...
 
Det där jag skrev i går om illusioner gällande min person. Så här såg det ut den 5e oktober 2013 då jag kom hem.
Förstår ni att jag känner viss press att prestera?
 
Det, förutom kräft-bastu-ätnings-badningsförberedelser och att se till att alla har det väl, ska jag väl kolla lite på Merilappi United då. Och säkert argumentera med diverse personer om hur saker ska eller inte ska vara. En mulen onsdag i juli alltså. På lördag är det förresten damernas FA cupfinal med Notts County på Wembley. Vad gör jag då? Jo, jag mitt nöt har lovat ta min fru med på en konsert jag gått och fått fribiljetter till... Nå. Om 120 år igen då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0