Matchdagsexplossion och barnvaktsbrist... Och så Joel 18 förstås

Många saker nu, denna fredag då folk sover som aldrig förr, eller som ofta förr kanske... Först, så det inte blir glömt, fast vi ju nämnt det i detta forum med. Gratulerar Joel på myndighetsdagen. Den där tyste på sista raden i klassrummet har genom att haka ihop sig med min dotter blivit som en riktig svärson som numera varken sitter längst bak eller är tyst. Det blir en välsignelse då du säkert snart har körkort. Du får alltid låna min bil om den är här, bara du lovar att hämta hit Emilia med den. Eller kanske du har nåt eget att köra med... Well, det funkar ändå.
Svärsonsjobbet förutsätter tålamod och... tålamod. Jag vet, been there done that!
 
Matchdag också. Fredagkväll är en bra kväll att spela kvalmatcher inom UEFA har man kommit fram till. Hoppas det även är en bra kväll att spela matcher i Damernas Liga. Merilappi United har "fastnat" på nedre halvan och jag får frågor om vad som hänt med dem. Själv tycker jag den berättigade frågan vore, vad hände med dem i fjol i början då de ångade på i toppen?  Nu är de där de egentligen hör hemma enligt min mening. Vi i Åland United, vi fortsätter som humlan, att flyga fast vi egentligen inte kan. Varje vecka är en ny upplevelse med hårt och målmedvetet jobb av både spelare, tränare och hela organisationen.
Det gäller att hålla ihop och dra åt samma håll. Klockan 18.00 på WHA i kväll hoppas jag det samlade åländska etablissemanget återfinns för att stöda sitt lag!
 
Vad som än händer är det lördag i morgon. Jag hade sett fram emot att få bjuda min fru på ett evenemang och därmed få göra något tillsammans med henne även denna sommar. Lite som jag förstått att folk brukar göra då de är gifta och har familjer och så där.
Detta hade jag tänkt vore roligt då jag hade fått chansen. Nu har vi tyvärr ingen barnvakt och det blir ingenting. Men nya tag något annat år. Kanske vi kunde... Nej, det blir nog inget tror jag.
 
DOCK, ger mig barnvaktsfrånvaron en chans att få uppleva Notts County på Wembley. Damernas FA cupfinal spelas i morgon och på något sätt känns det ändå som om jag borde veta vad jag gjorde då de svartvita spelar där i helgedomen. Senast, på 1800-talet då herrarna var i cupfinal, då var Wembley inte ännu varken byggd eller påtänkt!
 
Nu hör jag att Fru-Kickan och Edit ger sig iväg, för att plocka bär mitt i allt... Jaha. Jag ska tydligen koka potatis. Potatis och bär, det blir en god pre-game meal!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0