Vad i H... sysslar ni med?!

Jovisst. Samtalet kom. Ordförande/landshövdingen ringde mig, råkade faktiskt väcka mig då vi alla sov fast det var förmiddag och inledde samtalet med att fråga vad i H..e som hände i går. Och jag, ja jag berättade vad som hände. Att vi sög in två mål de första 7 minuterna och sedan tappade ledningen i 84e. Det var vad som hände. Visst hade vi en boll i ribban och flere frilägen så vi kunde ha vunnit. Ska sanningen fram hade Merilappi det också. Som jag sade i går, ingen höjdare och för många känns detta riktigt ordentligt, inte bara för oss i laget.
 
Detta är inte ordföranden, men det finns många som känner sig så här i dag gentemot... Till exempel mig eftersom man inte vet vem man ska ta ut det på. Ja ja...
 
Kvällen blev sedan väldans sen. Gurkans man Mathias kom släpades med två svenskar från, Sverige då. Dessa visade sig vara väldigt roliga. Antingen beror detta på att de var svenskar eller så var de bara roliga trots att de är det. Vet ej, men jag tror det hela slutade med att jag ska köra dem i dag för att köpa ost. I vilket fall som helst var det nästan morgon då de gick och jag somnade för att sedan väckas en stund in på förmiddagen av en inte så glad ordförande.
 
Som sagt, ingen barnvakt i kväll. Däremot ska Emilia hämtas från Lemland, för att forslas vidare till Vårdö, HJKs herrar möter Liverpool på Olympiastadion, Damernas Liga spelar de fyra återstående matcherna efter att vår var klar i går. Sist men inte minst:
Bilden är inte från Wembley, men Alex Greenwood får gärna göra mål där i dag. Cup Final Day!
 
Ja, jo. Så var det ostshopping med svenskar då också...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0