Petad på träning

Edit är hemma igen. Linda ringde just då jag var på väg på träning och meddelade att de var på väg, men eftersom jag var på väg bort körde Gurkan henne direkt till Jomala, tror jag åtminstone. Om mottagaren av hennes, Lindas alltså, ansökan läser detta säger jag bara- anställ henne! Hon är bra, bättre än jag om det nu är någon måttstock!
 
I morgon är det alltså planeringsdag i skolan. Nya rektor Kigge ska presentera sig för oss alla. Ta det lugnt, vi biter inte så ofta! Jag tror faktiskt att vi med en god laganda kan göra skolan stark och välfungerande. Precis som det sades under ett spelarmöte i Åland United tror jag att KHS anställda har stor nytta av att lita på varandra. Hav förtröstan och hjälp den som behöver hjälpas, men känn det ansvar du själv har över vår gemensamma arbetsplats! Mat-Inger svävar på målet om huruvida det blir pilsner eller ej. Hoppas, hoppas, hoppas. Det är sådant men ser fram emot ett helt år i förväg!!!
 
Sen var det ju träning också. Smidigt ordnade vi alla konuppsättningar så en uppvärmning en 4v4+2 possession game och slutligen en matchyta på 30x50 meter ställdes fram. Kjelle dök in och sparkade alla bollar åt rätt hål och jag lade ut röda koner utan att få skäll. Sen var det meningen att jag skulle spela också. 4x5 minuters matcher skulle vi ha och meningen var att Huvudtränaren och jag skulle alternera och spela 5 minuter var och sedan byta, liksom göra hälften och hälften. I sanningens namn var jag föga inspirerad, men så klart, är det mitt jobb att spela så gör jag ju det! Fickorna tömdes. Regnet startade precis så vi skulle börja spela så Kaisa, som rehabade fick hålla min telefon. Då hon senare tog fram den vill jag i ärlighetes namn inte veta exakt var hon hade förvarat den, men den var torr i alla fall...
 
Huvudtränaren gjorde första matchen. Hans lag låg under med 2-0 och då jag gick in för att byta såg jag på honom att det inte var fråga om att gilla läget. "Det är nog bäst om jag spelar" sade han bara. Och sagt och gjort. Oranga laget, som huvudtränaren spelade i och jag skulle ha spelat om jag kommit in, låg risigt till. 1-4, 3-5 var läget före sista matchen. Med urstyrka och vrede piskade Huvudtränaren sitt lag, som dessutom spelade mot målet som Craig vaktade och då jag, som i alla fall fick ta tid, ropade "time" hade de ryckt till en osannolik 8-6 seger. Huvudtränaren var lycklig som en tupp, men hade synbart ont. Craig var redo att döda och jag tror en del av spelarna inte riktigt förstod vad som hände... För min del var det solklart. Jag hade blivit petad, på träning. Inget jag sörjer över på det sättet, men fakta är fakta.
Då jag googlade bilder på "petad" kom denna upp. Ja, kanske det inte är så illa i alla fall. Beckham och jag, vi vet hur det känns
 
Eftersom Elin hade glömt att hon, tillsammans med Sofia och Maja i dag skulle vara på Landskapsregeringens mottagning för Öspelslaget fick jag ett snabbt meddelande just innan jag åkte att jag även skulle hämta Hanna och Jessi, vilket jag gjorde. De rymdes väl i bilen tillsammans med Pille. Vad jag förstod skulle de bägge som bor på Askuddsvägen se en "kärleksfilm" i kväll. Jag tipsade dem om att ta en engelsk i så fall så kan de ju ha lite spänning gällande hur den slutar i alla fall.
 
Det börjar bli helt desperat nu det där med att övertala folk att ställa upp i valet. Om fyra år kanske då, eftersom det nojsas så gruvligt! Men ta nu för jössenamn och kolla upp vad jag står för då, så det inte blir antiklimax sen i så fall!
 
Jag hade faktiskt en debatt på facebook i dag med en person som trodde jag stod före en massa saker helt utan belägg. Bara för att jag ser ut som jag gör och låter som jag gör betyder det inte att jag är sådan, eller stöder sådana saker. Som jag nämnde för Pille i bilen och nu även för er: Jag gråter till romantiska komedier! Där hör ni!
 
I morgon ska Presidenten dessutom hit. Ryktet gör gällande att han kommer att besöka IFK Mariehamns hemmamatch. Hoppas vi hinner träna klart då så våra representanter hinner fram och får träffa Sauli och viktigare, Jenni.....
Om ingen annan hinner fram vet vi att vi i alla fall har vår ordförande i faggorna! Han tar hand om Presidenten. Ibland gör han ju Presidentens jobb även faktiskt. Hoppas tilltugget i halvtid är gott i alla fall. För sakens skull får jag väl tillägga att jag önskar hemmalaget lycka till i matchen. Eventuellt dyker jag upp på läktaren o tillfälle bjuds.
 
Var det något jag glömde? Säkert! Fråga i så fall så reder vi ut det direkt!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0