Nya glasögon, ny landslagstränare, nytt skolår, nya gråa hår säkert också

Inte mycket mer tid denna gången heller. Kom just hem och vända. Träning i Bengtsböle inför Kuopio som redan hägrar bakom horisonten. Då vet vi i alla fall vad vi gör i helgen så att säga. Avfärd på fredag och hemma passligt till jobbet på måndag morgon!
 
Planeringsdagen i skolan gick, helt väntat väl. Inte så värst mycket att göra stora rubriker över, fast det ju så klart är nytt att ha Kigge som rektor. Om vi säger att det jag minns bäst är diskussionen om ett stavfel där det står att eleverna led av lärarna. Olika åsikter gällande om rätt formulering borde vara "leds av lärarna" eller "lider av lärarna" framfördes. Om vi alltså säger det, då förstår ni att värst mycket dramatik, förutom då katastrofen med den uteblivna pilsnern, inte förelåg.
 
Nåja. PK-35 inledde Champions League kvalet i går med att vinna 9-0. Låt oss hoppas att våra resultat i fjol i Sarajevo kommer att få stå kvar som de sämsta finländska resultat i denna tävling någonsin. Nästa gång vi själva är med igen ska vi stärka den sanningen ytterligare.
 
Nu är då alltså de där nya glasögonen här!
Så här ser de ut! Nöjda nu alla?
 
Sen nåddes världen även av meddelandet att Finland utsett sin nya landslagstränare för Herrlandslaget i fotboll. Ingen mindre än gamle Svennisskuggan Hasse Backe valdes!
För tydlighetens skull önskar jag Hasse välkommen till Finland och önskar inget annat än att han får bli den förste tränaren att leda våra herrar till ett stort mästerskap, eller drömmer jag för mycket nu igen?
 
Då jag står för uppvärmningen i dag gör jag en planering för det spelarantal jag fått tidigare. Sen måste det finnas en plan B och en plan C också för en massa eventualiteter som kan råka hända. Man har ju varit med ser ni...
 
Likt Sauli Niinistö och förhoppningsvis många andra planerar jag faktiskt i kväll att slå på stort och besöka WHA för en Veikkausliigamatch. Hoppas det blir så.
 
Edit är på dagis. Hennes första dag under sitt förskoleår.. Hoppas även det känns bra för henne!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0