Någonstans for det och i morgon är det bäst att den glider in

Denna eftermiddag blev den vackraste sommaren har bjudit på hittills. På samma gång började familjen samlas. Han som typ är Gud anlände och dominerade sedan gården en stund.
Här vattnar han sin lillasyster i gårdspoolen. Meningen var att vi skulle gå i bastu då jag kom hem, men då hade han fått annat att göra, trots att det just visade sig att bastun ju var på
 
Ett möte hade vi med tränarna före vi drog till WHA och nästa möte där det även fanns spelare och vi gick igenom det som då kunde sägas om matchen i morgon. Då mötet började var det strålande sol, då det slutade och vi gick ner till planen var det dimma. Kjelle stod där och såg skyldig ut, fast han erkände inget.
 
Nu gäller det då att leverera i morgon. Denna blogg fungerar egentligen som ett substitut för den bok jag hade tänkt skriva om livet kring Åland United, men utan att säga för mycket kan jag nämna att den kommande matchen på förhand sett kan komma att förtjäna ett eget kapitel.
Vad som än händer i morgon kan jag lova att Åland United kommer att försöka allt vi kan för att ta poängen och skicka hem HJK, som efter många telefonsamtal kommer att spela i gult, blått och gult.
 
Hemma väntade sedan förenade Bergshöjden och alla mina barn. Under den tilltänkta tacomiddagen måste dock Rufus åka. Linda och Emilia är kvar, men Lindas kompis Elina blev även hon tvungen att avvika. Joel kommer inte alls han.
 
Min dotter har nu gett mig lov att sätta in en bild på henne.
Så här ser hon ut. Få se hur länge hon tänker orka vara här i trakterna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0