Morgonstund med äpple i mund

Morgonen är här, tydligen. Morgonäpplet ätet och jag ser att jag har en kvart innan jag behöver åka mot Vikingavallen. Jag har ett möte där före morgonträningen. Vad roligt!
Sorry. Inte mycket fantasi i bilden, men jag är inte som skarpast före 7 på morgonen, oftast
 
Skoldagen, som jag åker till direkt efter träningen innehåller redan en hel del tänkvärdheter så här på förhand. Vill inte veta vilka dessa är efteråt dock. En huvudpunkt blir onekligen Mat-Ingers show och den väldigt lovande matlistans tisdagsdel. Ingen ska säga att vi inte har bra mat i KHS!
 
Veckan är utmanande. Ilves ska mötas på lördag och en hel del står på spel faktiskt. Antingen det ena, eller så det andra blir aktuellt under de sista månaderna av Ligan.
 
Det framkom med beklaglig tydlighet i går att vi har alldeles för lite publik på våra hemmamatcher jämfört med det planerade, som ju baserar sig på hur det brukat vara. Kommer någon på ett sätt att locka dit folk, var så goda och kör på bara. Ingen blir ledsen. Det där klassiska om hur vi måste göra det hela till en marknadsföringsshow kan måhända ha ett uns av sanning i sig, men är väldigt motbjudande för mig. Jag har aldrig gått på en fotbollsmatch till följd av marknadsföring annat än en annons i tidningen som berättar var och när matchen är. Det är klart att skriverier i tidningar och allmän hype i medier är bra med tanke på medvetenheten, men ska det vara cirkusunderhållning, då borde man väl gå på cirkus? Problemet blir väl då att de som väntar på clownerna, ,likt min syster på Europacupfinalen i friidrott i Helsingfors 1977, de lär ju inte heller komma bara för fotbollen.
 
Alla sova tyst det är i huset, säkert husen. Bäst att tassa iväg till en ny arbetsdag. Hemma i kväll igen då, efter kvällsträningen. Aj jo. Fru-Kickan har volleybollträning så jag får hämta hem Edit från Vikingahallen. Cirkeln sluter sig alltså efter 12 timmar på flykt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0