Mellandrama

Tiden mellan två träningar en dag före ÅM finalen i augusti. Vad gör man då?
 
Först får man berättat för sig att någon vi känner kanske (!) ska till stranden. Senare är det ett faktum och det betyder så klart att även vi ska till stranden. Fulla av iver tog sig Fru-Kickan, Edit, Grannens Pärla och så jag som körde bilen till Lilla Holmen. Eller ja. Bilen klämde jag in mellan en trävall och en annan bil i en av Mariehamns oerhört opraktiska parkeringsfållor.
 
På stranden gick det sedan riktigt fridsamt till, ända tills Edit stukade foten. Eftersom hon är nybörjare då det gäller fotstukning var det ett oerhört drama, men då vi kommit hem har hon kunnat ges all tänkvärd vård och rehabiliteringstiden förväntas bli kort.
Edit och Cynthia Uwak har nu ett gemensamt förflutet som användare av samma bandagelinda
 
Ytterligare dramatik innebar det då ett vilddjur dök upp på gården. Vår igelkott Smugge Brimbram som brukar visa sig i augusti steg fram och mumsade på maten vi lade fram så han bara inte skulle gå in i huset igen. Igelkottar är fina djur, men dumma.
Jag lever i förhoppningen att Smugge nöjer sig med leverpastejen och inte ger sig på mina skor som torkar där bredvid efter morgonträningen.
 
Ytterligare kan vi nämna att Svärson Joel har klarat körkortsprovet i dag och kan alltså agera chaufför i helgen. Mycket bra, mycket bra!
 
Nu till butiken så vi får middag och sen till Bengtsböle!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0