Kommentar, eller nåt sånt

Solen skiner, familjen på väg att vakna. Själv är jag redan återkommen från en liten stund i Steel FM studion där jag bland annat lyckades svara fel på frågan om New Mexicos huvudstad, samt tippade vår HJK match i morgon att sluta 2-0, då Peter krävde att jag sade något. Dessutom fick jag läge att tacka Medis för det samarbete vi haft i och med att våra spelare ges möjlighet till studier i svenska språket. De flesta kan säga mer än målvaktstränaren vars "Jag heter Craig, vad heter du?" har blivit till en raggningsreplik som funkar även i Tammerfors, eller var det nu var.. Seriöst är just detta en väldigt god form av integration. Spelarna får gå på svenskaundervisning i och med att vi som arbetsgivare ger dem tillåtelse att göra det på arbetstid. Perfekt både kort- och långsiktigt för arbetsmarknaden på Åland. Mera sånt och förhoppningsvis för vår del, fortsatt sånt.
 
Sen måste jag ju även här nämna att Adde äntligen spräckte måltorkan i Damallsvenskan. Både 2-0 och 3-0 satte hon i går mot Kristianstad. Lycka till nu även framledes!
En fin kombination av texten hittills. Adde är den första svartklädda efter två grönklädda från vänster
 
Detta är inte en fotbollsbild, fast någon kan tycka att det liknar en större match
 
Diskussionen går som vanligt het mellan folk som anser att en viss form av våld är berättigad eftersom det vänder sig mot fel sorts våld. Med andra ord, har du rätt åsikt står du över det felaktiga de som har fel åsikt gör och kan därmed angripa dem med samma medel. Jag vet inte, men för mig föder våld mera våld. Jag är starkt emot det som kallas högerextremism. Dock är jag även starkt emot dem som vill krossa högerextremismen med samma medel som de anklagar sina motståndare för. Som tidigare nämnt. Jag är för att jobba FÖR saker, inte EMOT. Ibland stöter man på motstånd, men det klaras av genom att vara ännu starkare i sin egen övertygelse. I fotboll måste man ibland läsa av motståndaren och ta bort deras svagheter. Det kan man så klart även i politik, men att gå så långt som att använda sig av direkta regelvidrigheter (eller nåt mer än att foula på mittplan för att förhindra kontring och så där...) för att förstöra för de andra, det tror jag inte på varken i fotboll eller "riktiga världen".
 
Bara för att göra allt ännu häftigare inför höstens val har Sannfinländarna visat intresse att ställa upp i Lagtings- och det Åländska kommunalvalet. Det vore ju riktigt roligt... Ingen kan säga att vi har tråkigt här inte!
 
Dagen ska gå ut på att förbereda samlingen inför träningen, ett hemligt möte inför och sedansjälva träningen. Dessutom väl handla så det finns tacos då Edits syskon och vem nu allt tänker komma kommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0