Jag är inte imponerad alls

Här hade jag precis just skrivit ett inlägg om augusti och hur detta spelar med människokroppen. Jag hade skrivit om hur Fru-Kickan först ville sitta ute och sen inte vill det mera. Jag hade skrivit om hur Edit inte längtar efter någon, men att jag gör det och därmed inte är mycket till buddhist egentligen.
Jag hade skrivit om att man borde vara så här lös, spontan och galen
 
Jag hade även nämnt att den intensiva delen av fotbollsadministrationssäsongen nu är igång och kör fullt, till april ungefär. Även hade jag berättat om dagens träning och vikten av att tiga och prata i rätta stunder.
Inte minst hade jag konstaterat att jag gör mest då jag ser ut att göra minst. Fråga fast mina för detta elever.
 
Men inget av detta ovan publicerades eftersom något bråkar med datorn och internetkopplingen. Dessutom verkar frun min ha fått nåt i halsen för hon hostar någge förskräckligt. Nu är jag sur och trött samt mår illa av att det är augusti. Väntar på att skolan sa börja och först nu att morgonens träning ska börja på morgonen. Bägge är goda ting. Glasögonen är beställda och, ja ibland hittar man ingen bekväm ställning alls. Ni vet säkert vad jag pratar om.
 
Inget mer att säga just nu och de flesta tyckte säkert att detta heller inte var så särdeles mycket. En vanlig dag alltså!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0