Hemma, på golvet och världen är kvar

I natt hände det! Efter en helg av oändligt resande, med en 2-2 match på det svarta konstgräset i Kuopio där emellan var vi plötsligt hemma. Alltså jag var hemma hos mig och alla andra hos sig själva, tror jag i alla fall.
 
Många historier att återge blir inte återgivna på grund av att jag inte kom åt att återge dem. I vilket fall som helst var sängen där hemma fylld och jag knökade mig i den och fick en furstlig nattsömn på 4 och en halv timme. Sen skulle Fru-Kickan upp, jag upp och Edit upp. Rufus messade och frågade när skolan slutar i dag och jag kunde bekräfta att den nog gör det.
 
En hel del analyser och planering, samt svärande över analyserna och planeringen har det blivit under denna helg. I dag står då First Blood på programmet. Det kommer elever hit till skolan som kommer att vilja att jag informerar dem om saker. Mat-Inger bjuder på spaghetti, vilket jag tackar för (vi hade bara spaghetti 3 gånger under helgens matchresa), lärarna har konstituerande möten av olika slag i de olika grupper som ska sköta praktisk verksamhet i huset och sedan blir det dags för dagens höjdpunkt. Matchgenomgång med videoanalys. Ett av teman för helgen var "Liftarens guide till galaxen". Där framkommer något som kallas vogonpoesi. Har ni läst boken vet ni vad jag pratar om, ni kan ju annars googla. Nu säger jag att det finns videoanalys och vogonvideoanalys.
 
Fru-Kickan. Om du läser detta, snälla vi kan väl ha bastu i kväll.
Back in business
 
Nu får jag inte missa kaffet som förhoppningsvis Camilla har tillagat. Åtminstone är det hennes fel om det inte är det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0