Avgörandets dag i början av pusselveckan

Nu snart ska det hända. Fru-Kickan ska bara duscha säger hon, vilket betyder att vi har ganska god tid, och Edit ska bara klä på sig, vilket betyder att vi har ännu bättre tid. Sen ska vi in och meddela optikern vilka bågar som ska läggas kring de omtalade linserna. Med god tur blir det alltså verkligen så att jag får se skolan börja och just innan det, Kuopio och dess Bollkatter i skarp version.
 
Silly Season börjar så här egentligen lite snabbt i och med det öppnade transferfönstret (hold your horses, inte kan vi blanda oss i detta nu), men också på lite längre perspektiv. En viss korrespondens med både e post och telefon är att vänta i olika riktningar denna månad ända fram till typ julafton.
Här samlas vi i eftermiddag igen. Ny arbetsvecka mitt i säsongen
 
Veckan innebär, för det första som vanligt att lappa ihop alla sårade, sen även det som vanligt att bedriva träning som gör oss klara för ligamatch inkommande lördag. Denna vecka är dock lite speciell då det vankas ÅM final på onsdag. Klockan 18.00 i Sportkila kan man se Åland United mäta sig med IFK Mariehamn. Två serietvåor möts alltså.
Så här såg det ut senast vi möttes. I Damernas Finlands Cup i Eckeröhallen i våras
 
Ännu i går var jag övertygad om att mina äldre barn skulle vara här hela nästa helg. Nu är jag inte det mera. Det enda jag vet är att alla nog kommer att vara någonstans och att det för mig blir att hålla reda på vem som är var. Frågan varför kan vi släppa redan nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0