2-2 borta och sen i mörkt rum med sovande skotte

Dagen har varit lång, precis som gårdagen, för att inte tala om hur morgondagen kommer att bli. Just nu sitter jag i alla fall hopvikt och i mörker försökandes att inte väcka Craig som sov då jag kom in i hotellrummet. Huvudtränaren och jag har sett matchen en gång till och som vanligt fick jag mest mina egna minnesbilder lite förstärkta.
 
Eftersom vi kommer att vara kvar här på hotellet hela förmiddagen i morgon, söndag kommer jag säkert att få läge att lite beskriva funderingar kring matchen vi spelade i dag. Spontant hade vi två besvikna lag på planen då domaren blåste av. Dock, i sanningens namn måste jag säga och får säkert medhåll även av Pallokissats medarbetare, att vi kan betrakta resultatet såsom ganska rättvis, fast jag egentligen inte gillar att prata om rättvist och orättvist gällande fotbollsresultat. Vi är fortfarande tvåa i Damernas Liga och den som tycker det är dåligt kan absolut ingenting om fotboll, så fick jag det sagt!
En sådan här, alltså en sovande skotte tillbringar jag natten med här i Kuopio
 
Då det gjorts sådan affär av mina nya glasögon vill jag bara avsluta med att nämna att jag rycker till varje gång jag hamnar framför en spegel, då jag tror att jag tittar på Jari Väisänen. Enligt mina kolleger liknar vi dock inte alls, då Jari enligt dem är snygg.. Oavsett coachar Jari i morgon sitt PK-35 i en avgörande kvalmatch om avancemang i Champions League.
 
Till allra allra sist visar jag min storhet genom att helt ur hjärtat gratulera IFK Mariehamn till 5-1 segern över HJK i dag, samt till den därmed följande platsen i Cupfinalen. Lycka till där sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0