Sjung om studentens lyckliga dag

I dag blir tre ÅU spelare studenter. Becci, Julia och Joanna Juti! Personligen vill jag gratulera alla tre. Alltid kul med dimissioner och skolavslutningar med mera... Även en hel del IFK flickor har sina kalas i dag. Grattis även till era alla ingen nämnd, ingen glömd!

De som i fjol läste mina texter på den gamla hemsidan kanske minns att mitt eget starkaste minne av min studentdimissionsdag var frustrationen då Wim Kieft nickade in 0-1 målet på Olympiastadion efter att Ruud Gullit snurrat upp Ari Heikkinen ute till vänster... Det regnade och jag stod i kostym och studentmössa på ståplatsläktaren bakom det målet som Kieft träffade i... 0-0 gick upp i rök där. Det skulle ha varit en prestation utan like vid den tidpunktren. Holland var ju regerande europamästare. Jag vill även återkomma till min gudfars ord, då han för min farmor förklarade varför jag stack iväg från studentbjudningen för att gå på landskamp. "Skolan tar slut! Fotbollen finns alltid kvar!". Kom ihåg även detta flickor. Ha självklart kul och fira att ni nått så här långt... Men ingen frågar efter det på onsdag i Åbo, eller om fyra år då nästa EM slutspel för damer går... Njut för stunden, men kom alltid ihåg varifrån ni kommer!

Såja. Ut i solen igen då... Har idkat bollsporter med en gravid kvinna på stranden.. Kul då man för en gångs skull känner sig smidig! I kväll kommer barnen. Till all lycka funkar nu flere TVn. Då kan Rufus se Robinson och vi andra nåt annat...

Sooo... I say, thank you for the music!

Wim Kieft

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0