Another bloody thuesday

Fullt möjligt att jag haft denna rubrik förut... I dag är det skoljobbartisdag igen. 6 lektioner fixade och nu är det bara ett kollegiemöte och ett föräldramöte kvar innan man kan ta sig hem och rätta prov... Få se om det blir nån eurovisionssemifinal då... Heja Finland!

Gårdagens träning var väl i sin enkelhet helt ok, sådär. Kati och Adde jobbade riktigt bra i vår grupp för spelare som inte startade på lördag. För våra yngre förmågor, rotationsflickorna, gäller det att finna "dödarväxeln". Alltså meningen är att man ska försöka ta sig in i den spelande truppen vad det än kostar genom att på träningarna visa att man är värd det. Fast man kanske vet att man ändå inte nödvändigtvis når fram inkommande helg är det ett sätt att utvecklas. Tränar du inte fullt fokuserad och med glöd i hjärtat, då ger träningen ingen effekt. Nu menar jag inte att spelarna inte skulle ha gjort vad jag sa. Förmågan att prestera för fullt varje dag är bara ännu inte riktigt slutligt utvecklad. Blir en detalj halvdan, då kan allt se halvdant ut... Ingen fara, ingen dör och bara man vet vad man ska jobba med är det enkelt att jobba med.. Just det man ska jobba med, typ!

Som jag sade till min son Rufus, som var min följeslagare på träningarna. "De här flickorna är just nu bäst i Finland!". Kan erkännas att det kändes bra att säga det. Då Rufus sedan svarade med "Oj då, då är de ju riktigt duktiga. Men det finns väl andra som också är det va?!" fick vi till ett riktigt moget resonemang. Då han till slut kom fram till "Tror du att ditt lag någon gång blir bäst i världen?". Då fick man brottas med realistisk cynism och gödslandet av ungdomlig iver... Jag svarade att "Jag hoppas det!"... Hoppas det duger!

I dag tränar ÅU i min frånvaro redan med siktet inställt på KPV... Onsdag faktiskt ledig och sen kör vi tre pass uppdelat på torsdag och fredag... Sen är det dags igen.

Now--- Just another tuesdaymeeting!

Adde ska på landslagsläger igen! Heja heja åländsk damfotboll!

Kommentarer
Postat av: Sigge

Förlåt då men mina ben höll på dö av mjölksyra!

2009-05-12 @ 21:10:10
Postat av: MV

Bra!

Då var det rätt:-)

Kämpa på bara!!!

2009-05-13 @ 07:11:25
Postat av: Max

Mjölksyra är bara en känsla!

2009-05-13 @ 18:42:44
Postat av: Rösten från öster

Mjölksyra (2-hydroxipropansyra, C3H6O3) är en organisk syra (en karboxylsyra) som bland annat förekommer i filmjölk. Den bildas även i musklerna.



2009-05-13 @ 22:21:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0