Nu är det tajt

... med tid. Men en liten snabbis lägger jag in bara.

Gårdagens gissartävling blev inte nån publiksucce, men rätta raden lyder i alla fall.
1. 2001 i Åbo, i samband med All Stars nationella tekniktävlingarna. (Åland hade ingen deltagare, men jag närvarade som observatör. Efter det har Åland deltagit varje år, förutom 2008).
2. Mycket riktigt. Umeå IK. Bilden föreställer Östberg, Moström och Kalmari (numera Österberg-Kalmari) som "har ledigt".
3. Det ser man väl sen, men tack för tipsen... Hur vore det med Helmi Saga? Bara tänkte... Eller Agnes?


Carro Sjöblom är tillbaka förresten! Jo, vår (ÅUs) hemsida bekräftar detta i dag. Har nog vetat att det är på G, men tydligen har allt fallit på plats nu. Hon ska vara med redan i helgen. Kul med fler urålänningar i truppen och skönt att få in lite fler defensiva alternativ. Inte för att de vi redan har varit dåliga. Adde, Frida och Kati, som alla varit lite rookies i försvarsbusinessen har skött sig finfint. Men nu alltså en till. I det samma får lag,vad det nu har för nummer, en ny medlem och alla interna lag har nu fyra medlemmar för vår teambuildingstävling. Noteras kan att det laget leder totalen just nu. Om de börjar dala i detta läge vet vi varför.

För övrigt framkom det under gårdagskvällens träning att jag farit med osanning. Det var inte Frida som förstörde Tainas tumme. Det var JULIA! Så, för att det ska bli rätt:

Buse!

OK. Helt hysteriskt bråttom annars. För många prov att rätta. Flyttning av två lägenheter att fixa(Vill nån ha en soffa och/eller en bokhylla- Meddela! De är gratis bara man hämtar dem!). Lagledarskap som det verkar förutom ass tränarskap, fyioskap och you name it inför söndagen. Matlogistik och ekonomisk kalkyl för nästa helgs regionläger (allt ska klaffa för att vi ska kunna skicka ut kallelserna). osv osv osv.

Hur hinner jag blogga då? Egentligen hinner jag ju inte, precis som med allt annat. Men då den jag försöker ringa inte svarar... Snart lektion igen (OK ETT HALVT prov hade jag hunnit rätta på den tid det tog att fixa denna blogg)..

Robban skall återvända till sitt folk i dag. Hoppas pappaledigheten varit bra! Intressant träning i kväll. Bägge gårdagens IFKare abdikerar och enligt ryktena skall Anna Holm vara med i dag. Hoppas på nån till även då...

Japp. Arbete nu, av varierande slag. Sedan ska jag även göra saker jag inte får berätta, ty då tager mig... Ja... Påskharen eller nån...

Kommentarer
Postat av: Max

Tid: Glad torsdag

Tillstånd: Kanin

Låt: Bob Marley - Sunshine reggae



För att spara på tid (som du sen kan investera i längre och djupare bloggar såklart) bör du övergå till 1X2-prov. Snabbt att rätta.



Elever som betalar(?) extra kan sen få lägga in två gissningar på vissa frågor. I äkta 1x2-anda kunde du också introducera haravajärjestelmä.



Life is what you make of it.

2009-03-12 @ 22:49:19
Postat av: MV

Intressanta tankar... Kan väl erkänna att jag nån gång funderat på det faktiskt. Men då hamnar vi i risken att grundskolan blir just det du tidigare nån gång filosoferade kring. Ett tillhåll som inte förmedlar kunskap, utan bara lär ut papegojförmågor...



Vore förstås spännande att besvara frågor som "Beskriv industrialismens uppkomst" med garderade ettor, eller "Påvens syn på preventivmedel" med XXX...



Alltid något!



Det där om att eleverna kunde betala, det gillade jag bäst!



Spännande tillstånd det där "kanin".. Har det med Påven att göra?

2009-03-12 @ 23:03:25
Postat av: elin

Virta det kan hända att jag behöver dina möbler! Ska flytta till ny lägenhet och behöver i alla fall en ny soffa. För den jag har nu har satt sin sista potatis i min närhet. Vad är det för soffa? och vad är det för hylla? Hoppas att du inte har gjort dig av med dem ännu.

2009-03-13 @ 18:00:24
URL: http://elinska.blogg.se/
Postat av: MV

Jo. Soffan är rätt stor faktiskt. Brun hörnsoffa i läder (ev fejkläder, vet inte sånt där). Den har tjänat mig väl, men rymms inte in i min nya, då det redan finns en bra soffa där... Lite sliten är den förvisso, men gratis...

Hyllan är en bokhylla inklusive vitrinskåp. Brun laminat. Också gratis. Speciellt om det blir mål i helgen:-)

2009-03-13 @ 22:55:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0