Mitt i natten...

... i en mörk Vikingahall hittade jag en dator.

En väldigt kompakt dag börjar vara till ända! I morse startade det med flytt! Smörgås i nya hemmet och kaffe i Sassas gamla hem. Sen bar vi ut alla(!) möbler och körde dem till Styrmansgatan. Sen, då det var dags att pusta ut för arbetsfolket, då blev det att börja jobba för undertecknad.

Till Sparhallen och köpa massvbis med bröd, ost, juice, yoghurt och you name it. Sedan transportera och bära upp det, på samma gång som släpkärran skulle fås på vettigt ställe så man skulle komma åt den trots massvis med kaos i samband med kvällens Ligacup just på samma stället där vi skulle vara och träna och så vidare.

Laget anlände och på nåt sätt hade Robban Vaktmästare fixat så alla olika lag fick omklädningsrum och vi (Västra Finland) till och med sovplats. Gällde bara att squashspelarna skulle sluta först. Sedan matchgenomgång och match mot IFK damer. Vet inte vad jag ska säga... IFK damer gjorde nog ingen vidare match! På samma gång måste jag ju framhålla våra unga regionlagsspelares skicklighet. Det kanske finns en framtid i alla fall. Adde stänkte in 2 mål på 5 minuter. Sen sprang hon cirklar kring Nela, som nog, måste erkännas, hade den högsta passningsprocenten i IFK. Eftersom Noora, vår målvakt, faktiskt den enda på detta läger eftersom Maria insjuknat under natten, skadade sig efter 16 minuter fick vi slänga in utespelare i mål. IFK satte sitt första genom Lisa K som först prickade två stolpar och sedan Heta i  mål, som inte kunde hålla bollen utan tappade den över linjen. Andra målet kom på indirekt frispark då Heta inte kom ihåg att man som målvakt inte får plocka upp en boll man redan lagt ifrån sig... Puh ... Nåja. 2-2 stod sig. Både Limpan och Sigge skötte sig igen. Bilder från alltsammans kan beundras här: http://www.ifkmariehamn.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1162&Itemid=794

Fick även bud om att ÅU tagit sin andra testosteronskalp denna vecka. ÅFF P15 blev offren denna gång. Thias har skrivit en fin rapport på http://www.alandunited.com/news_read.php?id=13811&PHPSESSID=7d775af0dda9f8f326422fa9924f3db8 . Nu har Robban headcoach bett mig fixa researragemang til Uppsala nästa lördag... Easy! Har vi månne nån i föreningen som ska ha i sånt?

Sedan skulle man hämta mat åt flickebarnen. Med släpkärra och genom att prata både ut- och in sig förbi de nitiska ordningsvakterna kring IFKs herrars Ligacupmatch gick det att få fram kycklingpastan...
Märkte till min fasa att det gick åt alldeles för mycket bröd. Måste köpa. Medan IFKs herrar malde på i 2-1 ledning åkte jag igen förbi både vakter och avspärrningar och ringdes upp av IFK-Jimmy som undrade om jag gett lov åt regionlagsspelarna att dricka kaffe i IFKs VIP rum.. Det hade jag inte, däremot hade jag gett lov att dricka kaffe ur "vår" kaffekokare om de kokade... De hade gått fel. På nåt språk redde de väl ut det hela. Eftersom IFK satte 3-1 riktigt på slutet stod det klart att vår andra träning kunde starta halv nio som sagt.

Denna kvällsträning blev faktskt riktigt lyckad. Lite spelövning, stafett i teambildingssyfte och sedan en anfallsövning för att bli lite farliga i sista tredjedelen, vilket vi inte riktigt varit under dagen var på schemat. Därefter fick töserna bada bastu och äta för mycket bröd i kvällsmål... Ny resa till stan och Shell Select för bröduppköp. I det samma tittade jag in hos Sassa som fixat lägenheten och den såg riktigt fin ut (jo jo hon också...).

Till dagens slut bastu och utvärderingsdiskussion med Raikka och Kimi. Nu sover dessa båda och jag, som av Robban Vaktmästare tilldelats hallens nycklar och därmed ansvar hittade en dator som funkar. Väckning i morgon. Det ska ju fixas frukost och dessutom kommer herrarnas öspelslag hit och tränar klockan 8. Vi ska efter frukost ha palaveri och sedan träna klockan 10. Sen lunch, så ska flickorna packas ihop och fås till färjan och sen blir det att återvända till Sassa för att ta i flytten. Nu ska ju min lägenhet tömmas...

Och NEJ! Jag har inte rättat prov!

Kommentarer
Postat av: Max

Snart börjar väl argsinta elever dyka upp här med kommentarer ;)



Du talade om att nån ville ha plan 60min före match men fick barA 45. i damernas ligacup fick man nöja sig med 7 minuter idag. det var ju nån viktig träningsmatch mellan pojkjuniorer där före som tog lite ut på tiden...

2009-03-22 @ 01:30:47
Postat av: MV

Så kan det gå... Vi har haft 15 minuter på 1/4 plan... Menade faktiskt att nån skulle nappa. på betet just som Max gjorde... Sanslöst på ett sätt faktiskt!!!

2009-03-22 @ 12:35:08
Postat av: rebecca 9e

fy skäms virta!

2009-03-24 @ 22:28:03
Postat av: MV

Usch då...



Men Rebecca! Lär dig du allt om kontrollkommissionen och drivvedsteorin... Överraska mig på torsdag (eller är det fredag)... Då skäms jag ännu mer!!!

2009-03-25 @ 07:36:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0