I can see the light

The band Elwood, The band!!!
I Can see the light!


I natt kom jag långt i vårt liv... Det mesta, på riktigt alltså, är nu ute ur Jomalalägenheten! Bo-Erik kom via och vi bar ut soffan och bokhyllan som förhoppningsvis Elin har hos sig nu! Bara lite lite kvar... I dag har vi ledigt inför match med ÅU och då ska alla mina barn gästa oss på Styrmansgatan... Ska bli riktigt riktigt skönt och roligt kan jag säga. Och mat ska vi äta, sägs det. Spaghetti med köttfärssås har utlovats... Nästan lika gott som kall köttpirog!!!!

Gårdagens kvällsträning blev nog ingen höjdare, tyvärr. Robban hade blivit magsjuk och den ännu halvdane Thias ställde upp till min hjälp. Sen blev det lite svensk öl över alltihop. Ingen riktig stake, om man nu kan kräva sånt av ett damlag. Så fort vi lade in försvarare i Aston Villa-anfallsövningen tog de positiva löpningarna slut... Konstigt. Just försvararna var tänkta att ge ytterligare mening åt spelet i sista tredjedelen... Väldigt lite dock att just nu göra nåt ... Vi får alla(!) lov att vara bättre nästa gång!

Skulle även ha gett startelvan inför morgondagens träningsmatch i Uppsala. Träningen förde dock med sig så många frågetecken att vi får avvakta och återkomma lördag morgon istället. Det vi vet, förutom det Thias skriver på ÅUs hemsida, är att bland annat dessa tu ingår i vår trupp:

Ms Kohvakka

Becci (hon med munnen öppen där i mitten alltså)

Hörde att IFK damerna hade teambuilding i går! Lycka till inför säsongen 2009 önskar gamla tränarn! Sigge och Elin L tränade med oss i går, som sig bör i och med deras rotationsstatus, och de skulle nog gärna höra till IFK laget de med om de får...

På lördag möter, förutom då ligacupsemifinaler än här och än där, Finlands herrar Wales. jag sitter i Sverige då, men blir glad över sms meddelanderapporter. (även från ligacupsemifinalerna så klart!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0