Arrrghhh

fredag fredag fredag...

I dag har jag (BLAND ANNAT) räknat ut priser och skrivit kallelsebrev till regionsamlingar. Ordnat med ÅUs resor och trupp, samt enskilda spelares förflyttningar på fastlandet inför Kuusysi. Tagit ställning till ÅUs nulägen med Ålandstidningen. ordnat kontakter med ny hyresvärd. Ordnat med ny hyresgäst åt gammal hyresvärd samt slumpat ut möbler. Talat med orolig förälder om dennes dotter. Talat om den oroliga förälderns dotter med behörig skolpersonal. Träffat mina båda döttrar och pratat allvarliga beting. Kontaktats av Kuusysi som flyttar matchen till 14.00. Haft LEKTIONER med bl.a. uppfinningsfrågesport och Borgå lantdag på schemat. Druckit för mycket kaffe.

Ännu kvar: Printa ut karta till Mukkula planen i Lahtis. Träningar med ÅU, söndagens lag ska publiceras. Köra hem och kolla om kvinnan är där eller om hon ska hämtas, vilket också kan bli fallet.  Om orkar, rätta prov. Om inte orkar förra, se på Let´s Dance eller nåt annat djupt. Må passligt illa och antagligen snarka så att man inte får sova inatt heller....

Näkemiin!

Kommentarer
Postat av: beck

"Hörde att nån som heter Francois kanske vill hyra min gamla lägenhet"

Blev det Francois? I så fall kan du fråga om han tidigare bott på Småvässlevägen. Ifall ja, så hälsa från Åbo.

2009-03-13 @ 14:47:09
Postat av: MV

Det blev Francois. Kollar om det är rätt Francois och i så fall hälsar jag!!!!

2009-03-13 @ 23:04:13
Postat av: elin

Men det låter absolut som att det skulle kunna vara något för vår nya lägenhet! Det behövs en stor soffa. Vi kan väl kolla på dina möbler en dag och se. Ska höra med Bo-Erik också och se när flytten kan bli av.

2009-03-14 @ 12:16:58
URL: http://elinska.blogg.se/
Postat av: elin

Och visst ska jag göra mål i morn!

2009-03-14 @ 12:17:42
URL: http://elinska.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0