Hundliv

En ny landvinning igen denna morgon... Jag har ju redan sedan länge förstått att då Sassa hjälper sina kompisar genom att vakta deras hundar och så där så är det jag som ska sköta morgon och kvällspromenaderna... Just nu blir det också dagspromenaderna eftersom hon jobbar och jag inte är schemalagd... I går kväll somnade både hund och jag, så det blev ingen natturinering i Dahlins trädgård... I morse dock.. På spånbanan bakom Islandia dök där mitt i allt upp en helt främmande hund, i koppel och allt. Av dess kroppsspråk framgick tydligt att det var en hane... Då honan, Bella löper var det helt klart var den främmande hundens stora intresse låg. Det fanns inga större ambitioner att diskutera EU-valet eller förutsättningarna inför VM kvalet i morgon eller lördagsmatchen... Det gällde kort och gott samlag. En typisk kille alltså!

Jag, som aldrig haft med hundar att göra stod då plötsligt i skogsbrynet med två hundar, som ville vara tillsammans kosta vad det kosta ville... Ingen Husse eller Matte kunde ses eller höras någonstans. Blev då bara att hålla kopplen korta, få hem Bella och knalla ner till Polisen med den stackars ivrige hundkillen.. Hoppas ägaren kommer på att ringa dit och kvittera ut honom. Bella har dock inte varit sig lik... Kanske det blir så om man ser sin potentielle partner dingla i ett snöre och dras hit och dit då en skäggig mysgubbe (blev sådan då jag testade "min lärartyp" på facebook) säger till på skarpen hela tiden...

Ska snart in på jobbet. Finns att göra där minsann... ÅU spelarna kör egen träning nu på förmiddagen och sedan ska vi samlas i Bengtsböle för lagfotografering klockan 17.00.. Om vår träningsplanering håller kommer jag att ha hand om specialgrupen igen en stund.. De ska få köra avslut med mjölksyretema, en liten stund bara... Sen ska även Mathias få agera Mathilda då vi i dag ska slå till med avslut åt två håll.. Lite så som vi kanska borde ha gjort förra veckan då det regnade kattor.. Nå, i och för sig var duschen då ett bra alternativ... På tal om Mathilda, förstod jag att en livslevande sådan ska träna med oss nu... Välkommen bara då Mattan.

Fick Peters officiella presskonferenskallelse i går.. Hoppas medierna nappar. Hoppas också att vi kan uppfylla förväntningarna på lördag. Dessförinnan hoppas jag kunna uppfylla förväntningar på träningarna. och för den del här hemma. Diska, tvätta, städa, plocka hundskit... Heja heja..

Till slut kan jag inte sluta förundras över hur saker står till här i världen... Fick mess i morse om att dotter-Lindas första arbetsdag som glassförsäljare hade inställts på grund av regn. OK i sig, men jag som trodde hon skulle börja om två veckor... Ska hon nu alltså hela sommaren sitta i beredskap varje dag, eller finns det nåt system? Hon verkar inte veta själv.. Alltid något att tänka på då man tycker att man själv lever inom organisationer utan struktur... Allt är inte bättre på annat håll. Tar inte upp Sverige/Finland diskussionen nu, men den kan komma...

I morgon spelar Uvarna igen på Olympiastadion mot Moder Ryssland. Skulle fått biljett, men måste nog vara här hemma och sköta grundjobbet  en stund innan det blir att åka till Vasa. Nästa vecka ska det ju till Distriktscup igen. Pojkarna åker ju redan nu... Heja Kent och alla andra!!!

Åland önskas en glad självstyrelsedag!!!

Kommentarer
Postat av: Annika

Tackar min skapare att jag aldrig skaffat hund. En katt dock-steriliserad, löper inte. Lite vilsen efter att ha flyttat från landet till storstan,stackarn!



Välkommen till Vasa! Jag kommer säkert se några matcher, vad arbetet tillåter.

2009-06-09 @ 10:11:14
Postat av: MV

Kom fram och säg hej då vetja...

2009-06-09 @ 10:19:12
Postat av: Max

Har hon jobbtur men den blir inställd pga regn skall hon i alla fall ha rätt till lön för dagen! Så regniga dagar är egentligen inte så dåliga.

2009-06-09 @ 10:29:36
Postat av: Annika

Det ska jag göra. Jag vet ju hur du ser ut :)

2009-06-09 @ 10:41:15
Postat av: MV

Men det här lär vara nåt privat tjafs och no work no pay... Så går det om morsor får köra eget race...

2009-06-09 @ 10:59:45
Postat av: Rösten från öster

Vilken syn de måtte ha varit (med doggarna), nytt jobb i koppleribranschen?

2009-06-09 @ 14:23:58
Postat av: MV

Det sköter Steve Coppel

2009-06-09 @ 14:56:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0