Tjänstledig

I dag är det visst tisdag. Betyder att det i går var måndag och så kallad återhämtningsträning. Även min femma, som inte helt och hållet skulle återhämta sig fick en relativt lugn halvtimme av olika orsaker... Dessutom präglades träningen av en 7 årig bollkalle i indiankostym. Han var dock duktig och själv övertygad om att han jobbade extremt väl... Tur att Becci hade spelögat att slå tidiga inlägg just då bollkallen passerade i zonen med tre-fyra bollar vid fötterna. Allt som allt tror jag nog att det hela förlöpte riktigt väl och nu är det bara fem dagar kvar till KMF matchen...

I kväll är jag tjänstledig, av familjära skäl... Siddudär ja... Mathias och Robban får dra en tempoträning och så joinar jag in igen då det närmar sig match, om det nu gör nån lyckligare!

Såg att landslaget nu består av 40 spelare. En oerhört intressant lista har Micko fått till.. Då man räknar mängden ÅU spelare ser man att vi måste ha ett sjudjävlars lag! Ligaledning och ingen spelare med! Nu tänker jag inte falla i fällan att kritisera något eftersom jag vet att mannen/männen som väljer nog har koll på våra spelare. Endel har till och med granskats riktigt på närhåll. Just i dag har vi ingen EM kandidat i vårt lag. Men för kommande EM och VM turneringar tror jag vi kan ha några, och Gud bevars kanske för flere länder...

NiceFutis Maiju kom med...

Lokalpressen fortsätter finna scoop. Nu har pargasdomaren, svenskspråkige Gestranius visat tydlig partiskhet genom att skoja om eldvatten med KuPS spelare.. Komplott! Jag bara säger!!! Pekka ska till Jaro, fast varken Jaro eller han själv vet om det... Riktigt kul med sommarvikarier måste jag säga!

I dag får jag igen en dag med mina arvingar. Ska bli riktigt skönt kan jag säga. Och sen den nyaste arvingen på kvällen då!

I dag är det en sådan feeling att allt nog bara kommer att bli riktigt bra!

Bäst kanske att slå tån i ett bord eller nåt så man inte bara vaknar upp till Uwak eller nåt...

Kommentarer
Postat av: Grovjobbare Sjölund

Jag måste kommentera ditt utspel i matchrapporten från förra matchen: "Andra halvlek blev rätt lik den första så när som på att Björneborgskorna satsade på sitt eget försvar mer än genom kantspelarna."



Vad i hela fridens namn menar du? Ska vi ta en teorilektion nästa träning så jag förstår vad du menar? Jag tror även att huvudtränare Dahlin har svårt att tyda den taktiska förklaringen.



Satsade på sitt eget försvar mer genom kantspringarna? Du menar.. eh, hum.. Satsningen blev defensiv pga att NiceF inte ville åka på en storförlust? Eller menar du helt enkelt att NiceF blev tvingade att spela försvarsspel och därav fick anfalla genom kantspel. Jag har iallafall ingen aning om vad du menar.



Är du säker på att du ska fortsätta läsa av motståndarnas startelva, som du brukar göra i början av alla matcher?



Ha en bra ledig kväll så styr jag och Robert upp det här.

2009-07-28 @ 14:17:31
Postat av: MV

Läs förrgårdagens inlägg och känn dig tackad för ett bidrag till diskussionen...



Jo, styr upp det där ni. Jag kommer och reder ut det sen på torsdag!!!



Onsdag är ledig siddu, om du missat...

2009-07-28 @ 14:30:39
Postat av: Max

Meningen är inkorrekt svenska. Inget konstigare än det :)



Det undrades här för en tid sedan varför jag sörjer. Orsaken är egentligen ganska enkel: för att jag kan.



Om man tror att allt är som det är för att någon annan styr och ställer här i världen så finns det ingen orsak att känna sorg. Då är allt alltid som det är utan att jag kan påverka det.



Men istället väljer jag att tro på mig själv. Och jag vet att jag gör misstag och jag vet att jag inte alltid lyckas på allt som som jag önskar att det skulle vara. Då finns det också utrymme för sorg. Allting blev eller är inte som det borde vara.



I min tro är jag Jesus. Den kallas tron på mig själv.



Vem tror du på? Är du nöjd eller sörjer du? Om du sörjer finns det rum för utveckling. Då kan vi säga att vi tycker något borde göras annorlunda. We can make a difference. Tro på dig själv och avguda ej andra!

2009-07-28 @ 17:30:40
Postat av: MV

NU KÖR VI DJUPT HÄR.



Ok. Jag tror inte att jag är Jesus, om vi börjar med det... Alltså tror jag inte att jag är utsedd att lida för mänskligheten samt vara den förutspådde Messias som gör allt bra..



Dock tror jag bestämt att jag kan vara med och "make a difference". Jag tror att jag kan via eget exempel och genom att alltid göra det som känns bäst i olika situationer, ibland vägledd av andra osm är i väglädande position ibland själv såsom vägledare, sträva efter ett mål då det jag jobbar för uppfylls... Typ.



Sorg ser jag ingen orsak till så länge jag själv vet att jag rakryggat gjort det jag kan..

2009-07-28 @ 19:16:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0