Mellandag

I dag är dagen mellan i går och i morgon. Alltså en mellandag. Det kommer även morgondagen att vara, men den tar vi först då den kommer.

Som lärare är det väl patetiskt att nu i juli börja tala om att det är skönt med semester, men i mitt fall, såsom lite dubbelarbetande hoppas jag att jag kan förlåtas om jag uttalar mig åt det hållet.

I dag kommer jag inte att vara djup här i spalten. Inte heller kommer jag att vara lättsam. Jag bara konstaterar att det kommer dagar då jag kanske har nåt att säga också. I dag är ingen sådan dag.

En sista (?)öspelsbild bara. Avslutningen, där jag ej var samlade stora massor!

I dag har jag:

Inte bäddat sängen (och tänker inte göra det heller)
Inte vikt tvätten (kanske gör det senare)
Sovit rätt länge (tänkte nog stiga upp, men då jag inte märkte att jag sov)
Fört ut skräp och kompost
Sett filmsnuttar ur WUSA ligan. Marta gör ett snyggt mål med vänstern
Köpt kaffe på Nabben av min favoritglassförsäljare
Sett Robbans son Isac i DIF tröja (Robban är Gnagare) och hans HJK märke på dörren- jag blev glad!
Tagit fram kött ur frysen som kanske blir vår middag (köttet, inte frysen)
Gått via IFK-herrarnas träning, skakat hand med gästspelaren J.Lyyski och halvt uppmanats att ge mig iväg av assisterande tränare S.Ward

I dag ska jag:

Se ÅU-Honka på DVD
Bjuda Sassa på bollglass i stan
Inte så mycket mera. Det är ju SEMESTER!

Gårdagskvällen, då jag kommit hem från 0-0 matchen på WHA avslutades med att jag för första gången såg filmen "Wimbledon" till slut. Åtminstone mindes jag inte om Peter Cole vinner eller ej, men nu vet jag. Vet också att Lizzie Bradbury vinner både Wimbledon och US Open två gånger innan hon får bullar i ugnen. Lite coolt att både Roddick och Federer nämns i filmen, med tanke på den rysare de ställde till med i verkliga livet i går..

Nååjaa.. I rest my case. Kommer som sagt att återkomma och fast jag vet att jag gjort detta tidigare ber jag nu mina kära läsare kommentera. Skriv vad ni vill att jag ska skriva om. Ingen fara, jag kommer nog säkert på rubriker och fotbollsrelaterade ämnen under resans gång, men vad vill ni veta? Jag kan komma med både subjektiva och objektiva påståenden om allt möjligt. Blir det en önskelista ser jag vad jag kan göra. Blir det ingen alls. då lägger jag ner.. Eller så ej, men det vet man inte..

NU ÅU-HONKA... AAAhh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0