Inte en sekund för tidigt...

... känns det som. ÅU samlas i kväll!

Ta det inte fel. Det ar varit alldeles fantastiskt att ha tid att vara hemma. Sassa har ibland fått middag, jag har träffat mina barn så gott som dagligen, hunnit vara med släkt och vänner osv.

MEN! Som jag sade då vi flyttade ihop med Sassa: Jag behöver ha mitt jobb för att kunna vara en trevlig och bra människa. Då menar jag fotboll, och förstås även lärarjobbet, men så klart kunde jag tänka mig ett liv med enbart fotboll som arbete också om det skulle finnas sådana ekonomiska möjligheter.. Nåja!

I dag samlas vi alltså! Spännande att se hur alla ser ut. Vi har säkert några med sviter från landslaget. Andra har vilat och tränat lätt för att återhämta sig från öspelen. Endel har fått vara hemma och träffa nära och kära samt tränat själva. Några har jobbat själva och tjänat fickpengar. En spelare jag väntar mig mycket av nu är hon här:

Jamppa kommer att kunna komma i form nu under hösten!

Denna höst kan komma att bli en alldeles oförglömlig sådan inom Åländsk fotboll! Den kan också bli ett totalt fiasko. Jag är dock säker på att vi alla har vårt öde i våra egna fötter... Så, välkomna på jobb Åland United!

I dag behöver Carro knappast köra i långbyxor...

Max diskuterar sin vana trogen och kommer i sina kommentarer nu in på livet lite. Jag håller med om att den värsta formen av okunskap är den då personen tror sig besitta kunskap. Då kan man hamna i diket! Sen kan vi diskutera om vad som räknas som fundamental kännedom. Men, som allt annat bygger allt på tro. Även kunskap! Tro mig!

Om någon spelare läser detta och vill förbereda sig mentalt kan jag berätta att vi inleder med nummer... NEJ- Teknicirkel... Va kul!!!!!

Lärde mig vid helgens omtalade poolparty en ny form av gris, så som man spelar den i Åustralien. Målvaktstränare Mathias får dock hjälpa till så jag aldrig- jag menar ALDRIG- kör den på en ÅU träning... Åtminstone inte på ett morgonpass...

Kommentarer
Postat av: Max

Om man tror riktigt riktigt hårt så spelar inget annat någon roll.



Då har det inte någon skillnad fast ens gud gång på gång missleder. Eller fast guden varje gång misslyckas och inga framsteg görs.



Tron kan göra en blind och bunden. Paradoxalt nog är det ofta dessa som är lyckliga.



Jag väljer att sörja.

2009-07-20 @ 12:41:39
Postat av: MV

Definiera vad du sörjer över så kan vi kanske ta det en sak i taget.., Jag tror du sörjer över att det jag tror på inte kan bli verklighet... KAN det inte bli, eller skulle det kunna bli det med några korrigeringar? Exakt vilka? Tror vi varit här förut och om du säger mig tro blint, då tror(!) jag du har fel...

2009-07-20 @ 13:25:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0