En lång färd under dagen, före natten..

Hemma igen då!

Som min syster så riktigt uttryckte det bestämmer man själv hur tungt man vill ha det dagen efter kusinträffar. I år bestämde jag att det ska vara tungt! Såja, nu vet ni det! Många röster från öster sågs och hördes (bland annat The Original RFÖ) och det var faktiskt riktigt roligt på ett så där... ja, roligt sätt! Man kände sig som en vanlig man, som Fantomen i de situationer han kallar sig Mr Walker.

Se så roligt vi har det!

För att kröna hela söndagen beslöts det dessutom att vi skulle till IKEA. Och jag som bara älskar att shoppa... Men som sagt. Det var roligt! Vi kommer nästa år igen, fast det då drar ända till Borgå... Och nu har vi semestrat, JO det har vi!!!

Lite sommarstuk över allt här. Denna nyhet har dock även nått mig:

Laura is back!

Just då de blir av med Tiia, då kommer Laura hem från Spanien. Nåja, kanske bra för Damligan faktiskt...

I U23 turneringen (dit Carro alltså inte fick åka med- som en kommentar på Ålandstidningen säger "Hon fick ju vara med i öspelen och en massa andra matcher, inte kan man väl få allt!"- No further comments..) startar Finland mot Norge.

Såg att såväl Taina som Sarah fick starta, precis som 9 andra finländskor så klart... Då man vet att Finland antagligen spelar 4-2-3-1 såg vi att backlinjen kan se rätt spännande ut... Få riktigt stigande ytterbackar sågs på menyn..

Ålands radio ringde mig i går då jag var på det omtalade IKEA och undrade vad man kan ge U23 turneringen för status beträffande EM truppen. Jag tror inte så mycket inför EM avgörs här. Det är nog, precis som namnet säger, ett framtidslandslag. Klart att vissa spelare kan få lite extra förberedelse för EM i dessa matcher, men på det stora hela, nej...

Till slut, en liten tävling, både för er som visste eller inte visste att Limpan vill arrangera ett fotbolls party:

Bilden är från förra sommaren:

I morgon, eller nån gång blir den mycket större, bara jag lär mig, nån har skyddat den på nätet och jag måste hitta min egen kopia. I vilket fall som helst. Denna bild är väldigt Limpanrelaterad och innehåller flertalet landslags- och ligaspelare, samt nån tränare med. Dessutom finns där folk som i år avgjort cupmatcher i herrarnas Ålandscup, vunnit öspelen för Åland, spelat flickornas distriktscup. Minnesgoda läsare vet vad bilden föreställer. Dess like såsom fotbollsparty har inte skådats efter det (och knappast före heller).. Kan någon minnesgod berätta vad bilden föreställer, så ska jag ta och fixa fram en större och göra en liten analys av innehållet, som faktiskt kunde vara en symbol för ÅFF, eller varför inte FBF och Kaikki Pelaa!!!

Kommentarer
Postat av: elin

jag har bilden i stort format. och bilden föreställer tommy wirtanen , virta , kent , jani lyyski ,mathias , fön , Sandra , Mathilda ,jag , Åsa fors, och han sista e ja inte säker , men john kanske ?

2009-07-13 @ 20:18:42
Postat av: MV

Och varför är vi på samma bild då? Jo, det är John, han som satte 3-2 mot SIFFK i helgen.

2009-07-13 @ 20:58:48
Postat av: R

2009-07-13 @ 21:20:36
Postat av: Anonym

jovisst var det roligt med alla kusiner mm, men man kände sig nog lite som rösten från väster. Och visst var Ester med i år igen.., hon grät en skvett nu oxå

2009-07-13 @ 21:22:18
Postat av: MV

Jag trodde det var hon som hängde på garagedörren...

2009-07-13 @ 21:28:24
Postat av: Rösten från öster

nå då förstår varför det var så blött så snabbt, men näst år då blir det Happy Days

2009-07-13 @ 21:35:43
Postat av: Max

Bilden är från den berömda utmanar-matchen. Matchen slutade i en förkrossande seger till 'lag Virta'. På grund av oklarheter gällande Tommy Wirtanens konkrakt lämnades in en protest enligt vilken Wirtanen inte var spelklar för 'lag Virta' utan egentligen borde ha representerat motståndarna. Något officiellt beslut i frågan har mig veterligen inte ännu tagits (antagligen för att ingen vet vem som borde behandla denna form av tvister). Därför finns det kanske ännu oklarheter kring vem som segrade... ;)

2009-07-13 @ 22:03:39
Postat av: Syster

Vem e Ester?

2009-07-13 @ 22:36:12
Postat av: MV

Mycket riktigt... För mig i "Lag Virta" är segraren fullständigt klar, speciellt som vi lånade ut Åsa Fors till de andra.. Tänkte analysera bilden i molekyler nån dag. Så oerhört mycken fotboll i så oerhört många tappningar finns där..



Och Syster. Ester är Mommos syster, som alltid finns med på nåt sätt. Då Skelettet hade hängts på garagedörren föreslog nån att det skulle vara Ester... Så att sånt!

2009-07-13 @ 23:01:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0