Avigt

Onsdag morgon!

Alltigenom avigt, tyvärr. Solen skiner, människorna är vackra och balalajkan spelar (åtminstone nånstans i vårt östra grannland misstänker jag...). Gårdagskvällens misslyckande i att somna, som resulterade i väckning just då jag somnat och sedan växelsömn då Sassa väckte mig då jag somnat och jag i min tur snarkade så hon vaknade då jag somnat igen ledde till att jag steg upp. Jag har det bra och borde inte klaga. Därför ska jag heller inte göra det. Dessutom kommer dagen att kunna göra mig på gott humör, bara jag får information om vad den och de kommande dagarna kan tänkas innehålla, så jag kan anpassa mig och mitt liv efter det.. Lite mycket "I let you know- Don´t call me I call you"-stuk över en massa just nu...

Om någon väntar sig Finlands startelva mot Tyskland för i kväll ska ni inte fråga mig. FBF lär publicera under dagen.

Så här såg det ut i måndags i alla fall...

Hoppas det INTE ser ut så här i kväll. Tyskland slog ju Sverige i första matchen med 2-1. Vore en skalp att ta för de våra!!!

I dag ska jag:
1. Tvätta, fixa, det där normala bla bla bla..
2. Ha möte med Robban. På måndag morgon drar hösten igång och ÅU ska fås i skick inför NiceFutis och 10 matcher till efter det!!!
3. Köpa kaffe och glass vid min favoritkiosk (då brukar jag bli glad)
4. Grilla med mina inlaws (kan även det bli roligt).
5. Förhoppningsvis få rapporter om en U23 insats som överglänser det mesta (Men detta är spekulationer).

Ringde i går till Raikka. Verkar som om våra nya regiontränaravtal innebär att vi "vilar oss i form" nu under sommaren... Alltså vi sköter ju nog grundjobbet men all "fortbildning" verkar vara på is.. Nåja, ingen märker ju sånt och vi lär ändå välja fel spelare och enligt ÅFF-kansliet leker vi ju bara... (så sa de för två år sedan.)

Häj häj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0