Hurra! I dag är det tisdag!

Det gäller att vara glad över de saker man inte missgynnas av. Ingen av oss missgynnnas, tror jag, av att det är tisdag.. Förutom kanske de som skulle önska att det vore en annan dag då... Men Hurra, i alla fall! Någon har nån gång sagt att tisdagen är veckans mest onödiga dag... Well well. Kanske det, men om ingen skulle ta det jobbet, då skulle ju någon annan få det. Tisdagen är en sann grovjobbare alltså, länge leve den! Eller åtminstone, Leve den fram tills att det blir onsdag!

Denna tisdag började för mig som då jag var ungkarl, typ för två dagar och ett år sedan... Alltså helt tekniskt sett var jag nog ungkarl långt in på hösten och kanske egentligen fram till april- endel skulle hävda att jag är det ännu.. Men för ett år sedan och två dagar typ började jag av nån anledning vakna tidigt och köra på nån slags energi så spelarna mina i dåvarande IFKs damlag undrade varför jag var så glad... Nåja. Det som hände i dag var alltså att jag sov bort förmiddagen... Nu sitter jag här, solen gassar och en massa saker borde göras och träningen är bara fem timmar iväg, typ..

I går hade vi igen gästtränare Kent med oss. Han jobbade med Maria, medan jag lurade lördagens avbytare att springa fullt och sen ändå fortsätta övningen, eller vad nu en mycket arg spelare meddelade mig... Jag har nu sovit på saken och förstår delvis vad hon menar, utan att egentligen förstå vad det är för fel med det hela... Träningens mål uppnåddes. Gårdagskvällens träning gick av stapeln i Markusböle och var ett samprojekt med IFK damer. Kul att vi kan koordinera ihop oss lite. Även våra bollar kom väl till pass. Jag hade redan åkt, eftersom jag på basen av vår planering hade kunnat lova vara hemma och nydeodorantad vid 19.30, då IFKs tränare ännu körde inlägg och avslut så det knakade om det, med ÅUs bollar... Robban fick bli och vänta på bollarna och jag väntar mig en härlig hämnd från hans sida i kväll... Eller kanske inte. Jag har ju ändå hela baksätet fullt med diverse saker som ska transporteras de med.

I kväll då Bengtsböle som vanligt. Även kommenterande målvaktstränaren Sjölund kommer att bevista vår samling, vilket vi gillar för då kan han bli Matilda och vi kan spela mot två mål... Hurra även för Mathias! Om någon missat det kommer han att gifta sig på lördag. Min sekundplanering för lördagen är ett stycke i sig och vi kommer säkert att återkomma till den. Huvudsaken dock att Mathias får Anna och ÅU får 3 poäng mot llves... Min roll är liten i bägge fallen, men jag kommer att göra mitt allra bästa för att, främst då ÅU lyckas, eftersom Mathias nog kommer att sköta sin del oavsett...

Till sist en bild på Elin från april. Jag tycker faktiskt det passar bra med röda strumpor. Nåt att köra med som hemmahelhet nästa säsong?! Bilden avslöjar dock enorm slapphet från domarens sida! Vem vet vad jag menar?

Kommentarer
Postat av: Fellis

Vill inte avslöja svaret, men förmodligen har domaren tagit med det i domarrapporten..

2009-08-04 @ 10:59:36
Postat av: Annica

Slapphet, hmmm, kan det vara den svarta tröjan som syns på armarna under den blå speltröjan ev ?

2009-08-04 @ 11:02:31
Postat av: Max

Herregud! En kvinna (Lehtovaara för övrigt) som i egenskap av domare koncentrerat sig på matchen istället för att ge moderåd. Vart är denna värld påväg?

2009-08-04 @ 11:33:25
Postat av: MV

Svarta tröjan är nummer 1. Vad annat? Moderåd var namnet:-)

2009-08-04 @ 11:44:54
Postat av: Fellis

När ni kommit så här långt kan jag väl säga att tejpen är nummer 2. Fortfarande tillåter FBF vilka färger som helst på skorna, tom olika på vänster och höger.

2009-08-04 @ 12:40:38
Postat av: MV

Mycket riktigt. På samma gång kan vi nämna att färgen på tejpet sedan militant granskats av efterkommande domare, för att inte tala om hur tjocka tejplager spelarna virar kring sina ben.. även färgen på ljumskbyxor har debatterats... Men Elin här kom igenom i alla fall och bra var det. 4-0 borta blev det ju...

2009-08-04 @ 12:57:46
Postat av: elin

jag tyckte det där var rätt snyggt

2009-08-04 @ 13:02:24
URL: http://elinska.blogg.se/
Postat av: MV

Jag kan i så fall, Elin nämna att du fått fanpost under dagen, till min e-postadress:-) Sant!

2009-08-04 @ 14:30:11
Postat av: elin

du kan vidarebefordra dem om du vill

2009-08-05 @ 13:48:20
URL: http://elinska.blogg.se/
Postat av: MV

Tyvärr tror jag inte jag ska det... Av hänsyn till många saker, inte minst dig Elin:-) Men ta det som ett positivt tecken att äldre män gillar dig!

2009-08-05 @ 21:10:06
Postat av: elin

usch.. trodde det var att någon tyckte jag var bra

2009-08-06 @ 20:33:49
URL: http://elinska.blogg.se/
Postat av: Rösten från öster

Äntligen tisdag jo.

2012-02-28 @ 12:58:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0