Tisdag, en dag på jobbet

Nu har jag lite lugnat mig efter Nelas fullständigt, antingen okunniga eller så bara stendumma artikel i går. Läste den igen och ändrade inte åsikt. Hon borde väl veta varför vi har så få åländskor i truppen.. Hon spelar ju med dem och är väl nån slags tränare även... Vad hon riktigt vill har jag svårt att säga, så jag får väl släppa det då! Verkar bara som om det huvudsakliga är att klaga på allt utom sig själv.

I dag är det en dag på jobbet. Och nu menar jag det civila jobbet. Skola och möten i anslutning till denna. Dessutom har jag både rättat och gett ut prov... Eller NEJ... Jag glömde ge ut dem och den stackars härdade klassen väntade ju inte att få dem ens... Se vart vi hamnat. Några nätter till så är jag i kapp! Påsk sen! Förutom Honka på lördag är man LEDIG!!!! Hurra! Barnen är med mor sin i fjällen, men vi får väl hitta på nåt att pyssla med hemma i alla fall... Kan det ha nåt att gör amed att tömma källaren till förmån för vinden:-)

Har lovat återkomma med regionlagsassocierade frågor. Det ska jag, men inte just nu. Vill nämna att jag, enligt vår granne doftar hallonbåtar... Vem hade trott det?!

Åländska i ÅU

Åländskor i IFK och Östernäs

Försök förstå!!!!!!!!!!!!! Alla är viktiga!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Annika

Hej igen!



Nog tyckte jag att du hade helt rätt angående dendär krönikan, och bra att ni satsade som ni gjorde! Idag är jag så glad över att Stattena knep poäng av AIK :) Och grattis till en fin skalp,5-0 mot United. Måste medge att jag är något överraskad över dom klara siffrorna...

2009-04-07 @ 12:26:22
Postat av: MV

Tack!

Och grattis även härifrån till Marke! Det behöver hon... Hoppas att årets liga inte blir riktigt så ojämn som siffrorna i första omgången kunde påvisa...

2009-04-07 @ 14:00:09
Postat av: Annika

Ja, Marke har det nog tufft, men hon var modig som tog sig an uppgiften! Och hon verkar ha vunnit respekt; denhär poängen efter den svåra början var säkert nästan guld värd.



Ja vår liga ser ut att bli sådär tråkigt ojämn nu igen. Det var en sakkunnig som uttalade sig inför ligapremiären, och han får nog äta upp sina ord..:)

2009-04-07 @ 17:09:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0