Jestanes...

...vilken aktivitet det blivit här på bloggen... Man kunde ju säga att det börjar kännas lite bra eller nåt. Jag gillar då folk engagerar sig. Man måste inte hålla med, men man kan diskutera... Roligt roligt, som jag alltid lär ha sagt då jag tränade JIKs herrar i slutet av -90 talet... (Vad som var roligt med det kan jag inte sätta fingret på. Sparken fick jag ju också...).

Begreppet "elit" diskuteras just nu i förra inlägget. Jag förstår att man kan ha olika tolkningar på vad det innebär. Kan återkomma med mer överskådlig text om detta om behövs. Men feel free to feel...

I dag ska helgen diskuteras och sedan övergå till nästa helg. ÅU firade fysträning i går, men i dag ska vi ta till bollar och allt där i Eckeröhallen. JO; vi tränar i Eckeröhallen eftersom Tikkurilan Palloseura insisterar på att spela vår hemmamatch där. Jo, sant! Ute är våren som vackrast...

Nu gäller det för laget att använda all denna positiva energi på ett sätt som för oss framåt. Lite som för Manchestar United som ena dagen möter Real Madrid (detta är nu fiktivt) hemma och sedan tre dagar senare ska ladda om för Luton borta i Ligacupen. Whisky Alex kan sina grejer och kan rotera på rätt sätt. Men kan vi rotera med en trupp på 16 där dessutom Jamppa saknas? Ok, Sigge och Limpan + en IFKare till fyller ju upp, så riktigt minitrupp rör vi oss inte med. Men ändå? Jag tror vi kan hålla laget vaket genom att jobba på att inte vara förutsägbara... Då jag spelade i IF Gnistan på -90 talet kunde vi ofta redan på tisdag se följande helgs startelva genom hur tränaren Jeff Wood ställde upp oss på träning.. Så får vi inte göra. Hunger måste skapas och upprätthållas. Kul, men utmanande.

Whisky Alex

Jeff Wood, till höger... Här i Charlton Athletic.. Några år efter IF Gnistan.

Eve, hon är hungrig!

För övrigt kan jag nämna att det nog nu börjar vara tid att få till TV-urtag och lite fler relevanta kanaler till mitt nya hushåll. Navy CSI är bra! Likaså "Du är vad du äter". Sällskapet är trevligt tills det somnar osv... Men nog vill jag se semifinalerna i Champions League hemma i mitt eget hem. Har bara hört Chelsea Chelsea hela dagen... Men jag sov gott i alla fall. Det ska jag inte klaga på. Och egentligen ska jag inte klaga alls. Tvärtom! Behövde inte ens äta kållåda.

Jackomröstning pågår som sagt ännu två dagar här nedan!

Kommentarer
Postat av: Max

Kan bortalaget nuförtiden bestämma var matcher spelas?????

2009-04-15 @ 14:47:50
Postat av: MV

Bortalag kan hota flytta sina hemmamatcher till pissig tid om hemmalaget inte går med på bortalagets krav...

2009-04-15 @ 15:20:58
Postat av: Max

Skämtar du? LS?

2009-04-15 @ 16:48:48
Postat av: Anonym

Tyvärr inte... Åtminstone har man sagt så till mig... Vet ej vem den i andra änden är... Så LS, vet ej...

2009-04-15 @ 20:14:54
Postat av: Annika

Ja just så, Finland i ett nötskal. Bara att beklaga, finns många liknande exempel.

2009-04-15 @ 21:40:52
Postat av: Anonym

Nåjo... Men så har vi ju en naturlig morot, förutom de tre poängen förstås:-)

2009-04-15 @ 21:44:46
Postat av: Max

Meiner Meinung nach, är detta något som borde leda till åtgärder från Ålands sida.

2009-04-15 @ 23:38:29
Postat av: MV

Vet ej. Jag har ej skött kontakterna, bara blivit informerad... Vi fokuserar på att spela nu bara!

2009-04-16 @ 08:28:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0